- 1,878
- 1,412
- 113
aynen en düşüğü geldi , hep en korktupğumdur bence ama baya mantıklı bir kupon gelecek bu kupon hissediyorumYola koyuldu yani 😁
aynen en düşüğü geldi , hep en korktupğumdur bence ama baya mantıklı bir kupon gelecek bu kupon hissediyorumYola koyuldu yani 😁
Bol şanslar dilerimkupon zor gelirse küsüratı 18k yı dağıtıcam.
teşekkür ederimBolşanss diyelim
teşekkürlerBol şanslar dilerim
rica ederimteşekkürler
İnşallah gelir dostum şans seninle birlikte olsunaynen en düşüğü geldi , hep en korktupğumdur bence ama baya mantıklı bir kupon gelecek bu kupon hissediyorum
rica ederim
eyvallah dostum gelsin söz 1k sı seninİnşallah gelir dostum şans seninle birlikte olsun
Başkan bırakmadı mi dm içinİnşallah gelir dostum şans seninle birlikte olsun
Eyvallah brom saolasın var ol 🫡eyvallah dostum gelsin söz 1k sı senin
2. maç chelsea de başlamış bakalım ilk yarı gelicek miEyvallah brom saolasın var ol 🫡
Takip ediyorum dostum2. maç chelsea de başlamış bakalım ilk yarı gelicek mi
takip etmene hiç gerek yok dostum keyfe keder takılTakip ediyorum dostum
Doğru adam her zaman kazanır ve kazandırır kanka kalbi güzel insanlarsınız daim olsun ikinizinde kazancı 🤩Eyvallah brom saolasın var ol 🫡
Ben takip etmek istiyorum kankatakip etmene hiç gerek yok dostum keyfe keder takıl
Saolasın kardeşim benimDoğru adam her zaman kazanır ve kazandırır kanka kalbi güzel insanlarsınız daim olsun ikinizinde kazancı 🤩
eyvallah o zaman bende maçı açıp izliycem bakalımBen takip etmek istiyorum kanka
vay be iltifata gelDoğru adam her zaman kazanır ve kazandırır kanka kalbi güzel insanlarsınız daim olsun ikinizinde kazancı 🤩