Senlen alakalı demedim zaten baştan dedim ya 25 kişi para istedi diye dun son 4k buldum onuda sacma sapan bu maca bastim adamlar ikinci yari 47 de attılar golu puabaOğlum bana niye atmadn demedm bile sana zaten iyi yaptın diyorum kalkıp sana mesaj dahi atmadm 😂😂
Dk 2 de ev bide kırmızı gördü aynı kupondan benden yattım 😂😂Senlen alakalı demedim zaten baştan dedim ya 25 kişi para istedi diye dun son 4k buldum onuda sacma sapan bu maca bastim adamlar ikinci yari 47 de attılar golu puaba
Ben bu depi 2 3 senedir takip ediyorum hücumu çok iyi takim gördüğüm gibi aldim zaten de eski takım değilmiş onu öğrendim bide ev sonuncu bide üstüne 10 kisi ilk yari ona rağmen atak bile yapmadılar ikinci yarının basinda attılar ardından kırmızı yediler bir gol daha attılar şike her tarafa yayılmış maalesefDk 2 de ev bide kırmızı gördü aynı kupondan benden yattım 😂😂
Bnmde bildiğim takım da dün sattilar biziBen bu depi 2 3 senedir takip ediyorum hücumu çok iyi takim gördüğüm gibi aldim zaten de eski takım değilmiş onu öğrendim bide ev sonuncu bide üstüne 10 kisi ilk yari ona rağmen atak bile yapmadılar ikinci yarının basinda attılar ardından kırmızı yediler bir gol daha attılar şike her tarafa yayılmış maalesef
Gelseydi yemin billahi 3lu kombin yapacaktım 5k ye 3 mac seçmiştim zaten Yunanistan ust amed 2 atar Türkiye ust diye 30k felan gelirdi kesin bugün 3 macta geldi ayrı üzüldümBnmde bildiğim takım da dün sattilar bizi
Sağlık olsn erhanmGelseydi yemin billahi 3lu kombin yapacaktım 5k ye 3 mac seçmiştim zaten Yunanistan ust amed 2 atar Türkiye ust diye 30k felan gelirdi kesin bugün 3 macta geldi ayrı üzüldüm
Aynen dun 4 kupon yaptım 3 tane kombindi 2 tane zaten forumda rol açıp aldim digeri arka planda aldim hepsi tek golden gitti gece de bu maca bastik oda gitti dun biraz şansım olsaydı bugün 50 60k kasam olurdu kısmet olmadıSağlık olsn erhanm
Canımız saolsunAynen dun 4 kupon yaptım 3 tane kombindi 2 tane zaten forumda rol açıp aldim digeri arka planda aldim hepsi tek golden gitti gece de bu maca bastik oda gitti dun biraz şansım olsaydı bugün 50 60k kasam olurdu kısmet olmadı