Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mason55 / Kasa 405 Hedef 4-5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,861
23,566
113
Oğlum bana niye atmadn demedm bile sana zaten iyi yaptın diyorum kalkıp sana mesaj dahi atmadm 😂😂
Senlen alakalı demedim zaten baştan dedim ya 25 kişi para istedi diye dun son 4k buldum onuda sacma sapan bu maca bastim adamlar ikinci yari 47 de attılar golu puaba

Ekli dosyalar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,861
23,566
113
Dk 2 de ev bide kırmızı gördü aynı kupondan benden yattım 😂😂
Ben bu depi 2 3 senedir takip ediyorum hücumu çok iyi takim gördüğüm gibi aldim zaten de eski takım değilmiş onu öğrendim bide ev sonuncu bide üstüne 10 kisi ilk yari ona rağmen atak bile yapmadılar ikinci yarının basinda attılar ardından kırmızı yediler bir gol daha attılar şike her tarafa yayılmış maalesef

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,081
10,438
113
Ben bu depi 2 3 senedir takip ediyorum hücumu çok iyi takim gördüğüm gibi aldim zaten de eski takım değilmiş onu öğrendim bide ev sonuncu bide üstüne 10 kisi ilk yari ona rağmen atak bile yapmadılar ikinci yarının basinda attılar ardından kırmızı yediler bir gol daha attılar şike her tarafa yayılmış maalesef
Bnmde bildiğim takım da dün sattilar bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...