- 13,725
- 4,021
- 113
Mola 4 0 bir seri daha bi ihtimal
Oo hadi bakalimBen gerekeni yaparm senin yazmama gerek yok
Ben bu forumda 2 3 sevdiğim var onlar harici asla rollere katilmicam adamin misal rolünü katılıyoruz bir defa odul veriyor ondan sonra al başına belayı dün en az 25 kişi para istedi benden puabaArada bi ediyom
Doğru yoldasn devam et 🥳🥳Ben bu forumda 2 3 sevdiğim var onlar harici asla rollere katilmicam adamin misal rolünü katılıyoruz bir defa odul veriyor ondan sonra al başına belayı dün en az 25 kişi para istedi benden puaba
Tuh keşke bende yazaydim.26 kişi olurduk 😂😂Ben bu forumda 2 3 sevdiğim var onlar harici asla rollere katilmicam adamin misal rolünü katılıyoruz bir defa odul veriyor ondan sonra al başına belayı dün en az 25 kişi para istedi benden puaba
Dun 10 kisiye yakin insana ulaştım zaten o senin adam da msj atmıştı bir daha msj gelirse kabul etme butonuna bastim 1 defa 250 lira verdi diye odul parası adam bana satir satir yazmis geldr cildirmaDoğru yoldasn devam et 🥳🥳
Sen öylelerine vermeye devam ettikçe öyleleride yakanı bırakmayacak kardeşim yanlış insanlar ile muhattap olmaman gerekir demiştim ama o zaman da beni iplemedin neyse normalde yazmayacaktım da içimde kalmasın diye yazmak istedim.Dun 10 kisiye yakin insana ulaştım zaten o senin adam da msj atmıştı bir daha msj gelirse kabul etme butonuna bastim 1 defa 250 lira verdi diye odul parası adam bana satir satir yazmis geldr cildirma
Ben çok iyi gozlemciyim Erhan yeniyim ama insanları iyi gözlemliyorum kardeşim bana destek olmadan dün mesela ama ne alındım ne gücendim ne yazdm dostluk arkadaşlık abilik parayla olmaz 🙏🙏Dun 10 kisiye yakin insana ulaştım zaten o senin adam da msj atmıştı bir daha msj gelirse kabul etme butonuna bastim 1 defa 250 lira verdi diye odul parası adam bana satir satir yazmis geldr cildirma
Aynen öyleBen bu forumda 2 3 sevdiğim var onlar harici asla rollere katilmicam adamin misal rolünü katılıyoruz bir defa odul veriyor ondan sonra al başına belayı dün en az 25 kişi para istedi benden puaba
Bu aralar hiç islerim rayında gitmiyor dost sadece bugune kadar odul aldığım ve ulaşamadığım kisiselre ulaştım mahcup olmamak için onlara odul vermek istedimTuh keşke bende yazaydim.26 kişi olurduk 😂😂
Aynı kişiyi mi düşlüyoruzBen çok iyi gozlemciyim Erhan yeniyim ama insanları iyi gözlemliyorum kardeşim bana destek olmadan dün mesela ama ne alındım ne gücendim ne yazdm dostluk arkadaşlık abilik parayla olmaz 🙏🙏
Mamoste gibi kişiler vardi dun önceliği onlara vermek zorunda kaldım hiç onlara odul atamadığım için onlara odul vermek istedimBen çok iyi gozlemciyim Erhan yeniyim ama insanları iyi gözlemliyorum kardeşim bana destek olmadan dün mesela ama ne alındım ne gücendim ne yazdm dostluk arkadaşlık abilik parayla olmaz 🙏🙏
Düşlerimde hep sen varsın 😂😂Aynı kişiyi mi düşlüyoruz
Seni yerim ponpiş şeyDüşlerimde hep sen varsın 😂😂
Su parolami popi ne şunu düzeltt scarm onlarn çarkına 😂😂Seni yerim ponpiş şey![]()
İyi yaptın bizde sitem etmedik sana Erhancim 🥳Mamoste gibi kişiler vardi dun önceliği onlara vermek zorunda kaldım hiç onlara odul atamadığım için onlara odul vermek istedim
Valla dun biraz krediyi ödedim son kalan 3 4k felan di onuda komple dağıttım hatta son 500 kalmıştı mulayimi gördüm onu da ona attim para olsa zaten hemen hemen tüm sevdiğim insanlara ulaşmak isterim ama sartlarimiz buna elverişli değil maalesefİyi yaptın bizde sitem etmedik sana Erhancim 🥳
Oğlum bana niye atmadn demedm bile sana zaten iyi yaptın diyorum kalkıp sana mesaj dahi atmadm 😂😂Valla dun biraz krediyi ödedim son kalan 3 4k felan di onuda komple dağıttım hatta son 500 kalmıştı mulayimi gördüm onu da ona attim para olsa zaten hemen hemen tüm sevdiğim insanlara ulaşmak isterim ama sartlarimiz buna elverişli değil maalesef