doğrudur kardeşim ben ilk defa yaptım anlamam pek kusurum olduysa affolaCekilis konusu değil bu kral sen kendin gönlünden geçenlere verirsin
doğrudur kardeşim ben ilk defa yaptım anlamam pek kusurum olduysa affolaCekilis konusu değil bu kral sen kendin gönlünden geçenlere verirsin
Tebrikler kesene bereket dosttamam arkadaşlar o zaman kardeşimin dediği gibi yapalım ibana veya mefeteye atabilirim bilginiz olsun çekimi verdim geldiği gibi ulaşıyorum size
Tamam reis kesene berekettamam arkadaşlar o zaman kardeşimin dediği gibi yapalım ibana veya mefeteye atabilirim bilginiz olsun çekimi verdim geldiği gibi ulaşıyorum size
Estağfurullah kardeşim kesene bereket ben konuda yoktum zaten takipleyen arkadaşlara dağıtırsin sen uygunsa durumundoğrudur kardeşim ben ilk defa yaptım anlamam pek kusurum olduysa affola
Dostum arnold baştan sona takip etmiş niye almadın listeyeen başından beri takipte olanlar zaten tamamen takip edenler de bu 4 kişi reis @maske06
@Ufukk08
@Nea7607
@MaximLestienne
@mehmetinho
Tamamdır dost tebrikler tekrardan kesene berekettamamdır beyler not ettim 4 kişiyi para gelsin yazicam
Bu listede arnold eksik reis adam full takip etmiştamamdır beyler not ettim 4 kişiyi para gelsin yazicam
+1Dostum arnold baştan sona takip etmiş niye almadın listeye
kanka 4 kişi dedi adam en baştan takip edenler bunlar arnold ilk mesajını maç 1-2 oldugunda yazmış nası en baştan takip etmiş oluo anlat da bilekDostum arnold baştan sona takip etmiş niye almadın listeye
Bak sayfalardaki yorumlara görürsünkanka 4 kişi dedi adam en baştan takip edenler bunlar arnold ilk mesajını maç 1-2 oldugunda yazmış nası en baştan takip etmiş oluo anlat da bilek
Bütün sayfaları tek tek gezdimkanka 4 kişi dedi adam en baştan takip edenler bunlar arnold ilk mesajını maç 1-2 oldugunda yazmış nası en baştan takip etmiş oluo anlat da bilek
Şimdi baktım göremedim reis gösterirsen sevinirimBak sayfalardaki yorumlara görürsün
Okadar yorum attık beğendik totem yaptık bu haksızlık oldu gercektenBütün sayfaları tek tek gezdim
Sende sonradan yazmışsın kardeş ama listeye eklemişsin kendinikanka 4 kişi dedi adam en baştan takip edenler bunlar arnold ilk mesajını maç 1-2 oldugunda yazmış nası en baştan takip etmiş oluo anlat da bilek
sonuçta takip etmişiz be kardeşimkanka 4 kişi dedi adam en baştan takip edenler bunlar arnold ilk mesajını maç 1-2 oldugunda yazmış nası en baştan takip etmiş oluo anlat da bilek
adamın ilk mesajı 1-2 oldugunda adamı tanımam etmem 4 kişi dedi ilk baştan bol şans yazıp bi daha yazmayanlar olmuş sonrasında zaten 3 kişi takip ettik arnold da 2-1 iken geldi bosuna tatavaya gerek yokBütün sayfaları tek tek gezdim