- 1,144
- 214
- 63
verdii golüüüü
İnceliyor yazdı bi korkuttuverdi golü wonladık
Dost kesene bereket. Kişi başı mı 650beyler herkese teşekkür ederim takip ettiniz sağolun çekim yapıyorum şimdi tekrardan burda buluşalım ama ben çekiliş falan anlamam pek 4 kişi 650 vercem siz ayarlayin
@MaximLestienne sen listeyi ayarlasana o zamanbeyler herkese teşekkür ederim takip ettiniz sağolun çekim yapıyorum şimdi tekrardan burda buluşalım ama ben çekiliş falan anlamam pek 4 kişi 650 vercem siz ayarlayin
çekiliş değil zaten reis takipleyenler belli 4 kişi onlara kendin ulaş bencebeyler herkese teşekkür ederim takip ettiniz sağolun çekim yapıyorum şimdi tekrardan burda buluşalım ama ben çekiliş falan anlamam pek 4 kişi 650 vercem siz ayarlayin
Aynen reis@MaximLestienne sen listeyi ayarlasana o zaman
Sen listeyi çıkar reisçekiliş değil zaten reis takipleyenler belli 4 kişi onlara kendin ulaş bence
Sen ilet en iyisi buradan 4 kişiyiçekiliş değil zaten reis takipleyenler belli 4 kişi onlara kendin ulaş bence
Cekilis konusu değil bu kral sen kendin gönlünden geçenlere verirsinbeyler herkese teşekkür ederim takip ettiniz sağolun çekim yapıyorum şimdi tekrardan burda buluşalım ama ben çekiliş falan anlamam pek 4 kişi 650 vercem siz ayarlayin
Takipleyen sayısı belli zatenSen ilet en iyisi buradan 4 kişiyi
Bu listenin dışı adaletsiz olur bu adamlar full takipEn başından beri takip edenler
Maximlestienne ufuk arnold mehmetinho
Kral en başından beri destekledim yazdım bizide unutma canını yerimCekilis konusu değil bu kral sen kendin gönlünden geçenlere verirsin