Takipteyiz reis bol şansselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa 4 kişiye 650 lira
Umarım olurselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa 4 kişiye 650 lira
Umarım olur sabahki Avustralya maçları beni şaşırttı ve yaktı umarım hu gelir benmde okadsr çok ihtiyacım varki anlatamam hakeden kazansın dostum bol sanslarselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa 4 kişiye 650 lira
İy dan 2.5 üst gelse yada direk 3.5 üst gelseselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa
Auckland newcastle maçının 1 golünden 146 k gittiUmarım olur sabahki Avustralya maçları beni şaşırttı ve yaktı umarım hu gelir benmde okadsr çok ihtiyacım varki anlatamam hakeden kazansın dostum bol sanslar
Bendde melbourne i.y yattım şok oldum en güvendiğim maçtı ama bu aralar avsytrlya şok ediyor umarım senin gelir dostumAuckland newcastle maçının 1 golünden 146 k gitti
1 geldiAuckland newcastle maçının 1 golünden 146 k gitti
Bol şans Kralselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa
Bol şansselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa
erken gol gelmiş bol şans evin en az 2 golü varselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa