- 10,513
- 6,223
- 113
aynen masa tenisine bi kere alıştın mı bırakmak mümkün olmuyor kısa ve net oyun öyle futbol basketbol uzun uzun takip edemiyorsun artıkTavsiyen için teşekkürler canım benim ama sigarayı bırakırım masa tenisini bırakamam gibime geliyor![]()
Aynen oyle reis birde şu Lanet huyu var biz sabırsızlar için zaten dezavantaj 5 dakika da kasayı milyarlar da yapabilirsin 5 dk da bataklıgada saplanabilirsinaynen masa tenisine bi kere alıştın mı bırakmak mümkün olmuyor kısa ve net oyun öyle futbol basketbol uzun uzun takip edemiyorsun artık
Ne oynayalim sormasi ayipSon bi 10 liram kalmıştı 62 yaptım masa tenisi oynayım dedim yatan maçın maç başı oranları ms1 2.02 ms2 1.70 tı 1 sayı geriye düşünce ilk set 1.85ten aldım ve 0-2den verdi maçı son setide 2-6dan verdi siz siz olun masa tenisi oynamayın dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 65340
masa tenisinin kötü huyu işte yattın mı çok pis yatıyorsun tam kazandım diyorsun kaybediyorsun falan asla rahat izleyemiyorsun yani mutlaka diken üstündesinAynen oyle reis birde şu Lanet huyu var biz sabırsızlar için zaten dezavantaj 5 dakika da kasayı milyarlar da yapabilirsin 5 dk da bataklıgada saplanabilirsin
Özellikle Liga Pro ya oyna dostum bugün gerçekten iyi kazandırdı bana sürpriz çıkmıyor cokSon bi 10 liram kalmıştı 62 yaptım masa tenisi oynayım dedim yatan maçın maç başı oranları ms1 2.02 ms2 1.70 tı 1 sayı geriye düşünce ilk set 1.85ten aldım ve 0-2den verdi maçı son setide 2-6dan verdi siz siz olun masa tenisi oynamayın dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 65340