16 Ocak 2022 #1 Kaneko55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,847 4,977 113 dostlar benim bilmediğim bi olaymı war marsilla stadinda TÜRK bayragi amblemi ve c.under ismi ?? 🤔🤔 Ekli dosyalar Screenshot_20220116-233934_Chrome.jpg 109 KB Görüntüleme: 104
16 Ocak 2022 #2 H Hayrullah52 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 745 350 63 Kaneko55' Alıntı: dostlar benim bilmediğim bi olaymı war marsilla stadinda TÜRK bayragi amblemi ve c.under ismi ?? 🤔🤔 Genişletmek için tıkla ... Cengiz varya onlarda onla ilgili olabilir
Kaneko55' Alıntı: dostlar benim bilmediğim bi olaymı war marsilla stadinda TÜRK bayragi amblemi ve c.under ismi ?? 🤔🤔 Genişletmek için tıkla ... Cengiz varya onlarda onla ilgili olabilir
16 Ocak 2022 #3 Kaneko55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,847 4,977 113 Hayrullah52' Alıntı: Cengiz varya onlarda onla ilgili olabilir Genişletmek için tıkla ... Yok reis onu biliyim maci izliyorum dikkatimii cikti bi tek neden cengiz.. birde marsilla cok sewmez TÜRK bayragini stadta.. ilginc geldi..
Hayrullah52' Alıntı: Cengiz varya onlarda onla ilgili olabilir Genişletmek için tıkla ... Yok reis onu biliyim maci izliyorum dikkatimii cikti bi tek neden cengiz.. birde marsilla cok sewmez TÜRK bayragini stadta.. ilginc geldi..
16 Ocak 2022 #4 cesurkorkak Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,779 1,801 113 Kaneko55' Alıntı: dostlar benim bilmediğim bi olaymı war marsilla stadinda TÜRK bayragi amblemi ve c.under ismi ?? 🤔🤔 Genişletmek için tıkla ... 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden
Kaneko55' Alıntı: dostlar benim bilmediğim bi olaymı war marsilla stadinda TÜRK bayragi amblemi ve c.under ismi ?? 🤔🤔 Genişletmek için tıkla ... 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden
17 Ocak 2022 #5 Kaneko55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,847 4,977 113 pattino' Alıntı: 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden Genişletmek için tıkla ... Hhadiyaa desene yandik aqq simdi bizimm TRABZONSPOR şampiyon olursa a.avcinn heykelini dikerler sümene manastirinna 😏😏 gelen giden turiste anlat dur derdini 😏😏
pattino' Alıntı: 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden Genişletmek için tıkla ... Hhadiyaa desene yandik aqq simdi bizimm TRABZONSPOR şampiyon olursa a.avcinn heykelini dikerler sümene manastirinna 😏😏 gelen giden turiste anlat dur derdini 😏😏
17 Ocak 2022 #6 B bloodnexus Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 298 97 28 pattino' Alıntı: 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden Genişletmek için tıkla ... Ama marsilyada fransızdan çok ermeni yaşıyor
pattino' Alıntı: 45 yıl sonra bordodeplasmanında marsilya galip geldi golü cengiz attı o yuzden Genişletmek için tıkla ... Ama marsilyada fransızdan çok ermeni yaşıyor