- 27,471
- 25,824
- 113
S.a
Dokturmussun kardesim tbrkler
Öyle ama herkes defalarca yaşadı bu isleri akıl almak vermek çözüm olmuyor ben olsam kriptoya atarim vip grup 'tan her gün 50 tlye mac alır yolumu bulurum 😁@Marley15 bro bak iyi hoş kazanıyorsun da çok gaza gelme senin gibi bende kazandım zamanında şuan gözüne 500 1000 basmak koymuyor ama yarın kalkınca can sıkar niye aç gozluluk yaptım diye sana tavsiyem 300 500 kayıp olursa durman yak sigaranı keyfine bak ayda yılda gelcek slot vurgunu yapmışsın
ah ben kafama sokayım 80 binken Alicaktim 10 k lik vazgeçtim 3e katlardi şimdiÖyle ama herkes defalarca yaşadı bu isleri akıl almak vermek çözüm olmuyor ben olsam kriptoya atarim vip grup 'tan her gün 50 tlye mac alır yolumu bulurum 😁
Vip grup başkan duyurusuÖyle ama herkes defalarca yaşadı bu isleri akıl almak vermek çözüm olmuyor ben olsam kriptoya atarim vip grup 'tan her gün 50 tlye mac alır yolumu bulurum 😁
Birazdan etkinlik kovalamaya başlarım dostum 😄@Marley15 bro bak iyi hoş kazanıyorsun da çok gaza gelme senin gibi bende kazandım zamanında şuan gözüne 500 1000 basmak koymuyor ama yarın kalkınca can sıkar niye aç gozluluk yaptım diye sana tavsiyem 300 500 kayıp olursa durman yak sigaranı keyfine bak ayda yılda gelcek slot vurgunu yapmışsın