- 37,325
- 24,668
- 113
Dost Dallas i bir önceki kupon çeyrek almıştıkDostum dallas ı da aldınmı değerlendirdin mi acaba dallas 1.çeyrek -2.5 yani 3 sayı fark rahat yapar gibi
Dost Dallas i bir önceki kupon çeyrek almıştıkDostum dallas ı da aldınmı değerlendirdin mi acaba dallas 1.çeyrek -2.5 yani 3 sayı fark rahat yapar gibi
Bol şanslar herkese@oMeren16 @wnrtndgr @Btas70 @66yozgat
Kupon tam 900 veriyor. Gelirse 70 şer sizde
Bol şansımız olsun Ekli dosyayı görüntüle 283267
Tamamdır sağlık olsun banaDost Dallas i bir önceki kupon çeyrek almıştık
Kazanacak dost ondandır gonlumden gecen ev 2.5 üstü fantazi olmasın dedım3.5 üst oran 1.60 2.5 üst bile açmamış adamlar
Kanka yaptım kuponu senin yerine bir Maç kendim ekledim gelmezse sövme😃Kazanacak dost ondandır gonlumden gecen ev 2.5 üstü fantazi olmasın dedım
@Umutks41 @Blood54 @Gfbridvan1907
Bir maç da kendim yazdım o da @İskorpit ve @Galatasaray571 in yerine olsun .
Kupon tam 1 k veriyor . Gelirse hak geçmesin 70 er de size dostlar
Bol şanslar

Sütlü kahve sölim mi tsodŞansınız bol olsun tostlar
Kuponu atmamışım sanırım . Kupon bu dostlarn
Bizim kuponda gene avusturalyalı lavuk var inş onunkınden yatmayızKanka yaptım kuponu senin yerine bir Maç kendim ekledim gelmezse sövme😃
Bol şanslar dostlar.
Avustralyalı lavuklar dediğin hangi maç dost ülkeleri karıştırmış olmayasın ben avustralya göremedim ordaBizim kuponda gene avusturalyalı lavuk var inş onunkınden yatmayız
Köpüklü olsun dostSütlü kahve sölim mi tsod
@Umutks41 kanguru diyarı Avusturalyaya selamlarAvustralyalı lavuklar dediğin hangi maç dost ülkeleri karıştırmış olmayasın ben avustralya göremedim orda
Zavrak sen misin tost direk bodoslama girmişsinBol şanslar dostlar.
☕🍪Köpüklü olsun dost