Orası burası değil kanka
SorryOrası burası değil kanka
Birsey üst üste ters gitmeye başladı mı daha iflah olmaz kendimden biliyorumSağlık olsun forum 30 olmuştur ilk adımda gidiyoruz. Bir daha ilk adımı yapıp geleceğim .
Geçmişte de yaşadım altına imzamı atarım. İyi giderse de öyle 15-20 gün sürüyor.Birsey üst üste ters gitmeye başladı mı daha iflah olmaz kendimden biliyorum![]()
Sende para bitmiyor aq kdkdlsRubin voleybol Allah belanızı versin 17-12 öndeydi 25-23 bitiyor puc takım 24-21 öndeydin 25-22 bitiremedin
Aynen dost valla üç gündür benimde sureklk ters gidiyorGeçmişte de yaşadım altına imzamı atarım. İyi giderse de öyle 15-20 gün sürüyor.
Ula bi kupon yatmıştı 300 çektik geri gittiSende para bitmiyor aq kdkdls
Hahhh benim yerime sövüyor sağolsun devamm ben rahatlıyorumPortland cyber seninde MK 2. Çeyrek 10-0 öndeydi ben 8 fark oynadım 24-21 oluyor
2.50 orana elim gitmiyor geliyor bunlara oynuyorum gelmiyor çok enteresanHahhh benim yerime sövüyor sağolsun devamm ben rahatlıyorum
Cyber kadar gudubet başka birşey yokPortland cyber seninde MK 2. Çeyrek 10-0 öndeydi ben 8 fark oynadım 24-21 oluyor
Napalim Oradan kazanıp oradan kaybediyoruzCyber kadar gudubet başka birşey yok
Cyber e oynayacagina parayı camdan dışarı at belki birinin işine yarar
Valla eskiden çok iyiydi bu ara cyber berbat ne desem tersi geliyorNapalim Oradan kazanıp oradan kaybediyoruz
Ben genelde taraf girerim alt üst pek oynamamValla eskiden çok iyiydi bu ara cyber berbat ne desem tersi geliyor
Geçen üst aldım 130 üst mi ne 3 çeyrek sonucu 198 sayı oldu 4. Çeyrek 31 sayı oldu şaka gibi ya
Bende hayyatta taraf oynamam baskette hele taraf oynadığını hiç bilmemBen genelde taraf girerim alt üst pek oynamam
Anca kayıp bonusu geliyor mkBende hayyatta taraf oynamam baskette hele taraf oynadığını hiç bilmem
Oda iyi dostAnca kayıp bonusu geliyor mk