- 6,693
- 3,285
- 113
Çeyreği bile aldı wolves
Bosuna takıp etmıssın dostum ozaman onca seneBenim yaş 32 2007 den beri takip ediyorum
Teşekkürler. Adresi atarım plaket göndereceksen. Koleksiyon yapıyorumTebrik ederim
Aynen kanka pacers süper herkesi yenerBosuna takıp etmıssın dostum ozaman onca sene
Bunca sene takıp eden adam trıyonluk olurdu bılgı bırıkımle burda sayı saymazdıAynen kanka pacers süper herkesi yener
Dönen dönsün lazım olunca tekrar DM atılır zatenDm kapalı.
Bunun çözümü tüm geçmişteki dm leri silmek
Onu da silersen çoğu arkasını döner
Ne alaka kanka. Burda sayıyı para için mi sayıyorum sanıyosunBunca sene takıp eden adam trıyonluk olurdu bılgı bırıkımle burda sayı saymazdı
Yok la baslamamisti vileOdul almayacak kadar olunca dedım son gole kaldı
Evet parmak kıreclenmesı ıcın mı sayıyonNe alaka kanka. Burda sayıyı para için mi sayıyorum sanıyosun
Güzel espri çok güldüm 😁Evet parmak kıreclenmesı ıcın mı sayıyon
Dhjsks dost sen öyle yapıyosan senin fikrin. Ben burda kimseden para bekleyerek yapmıyorum bunu. Uyku tutmuyor eğlencesine geliyorum. Can sıkıntısı vermiyor bana bu lafların haberin olsunEvet parmak kıreclenmesı ıcın mı sayıyon
Bu saate burda roll sayı sayıyorsak 2 kurus alalımda kumar ıstegını bastıralım dıye kımse olesıne burdayım demesınGüzel espri çok güldüm 😁
33k mesaja 1m almışsındır o zaman. Ya da parmakların artık kireçten oluşuyorEvet parmak kıreclenmesı ıcın mı sayıyon
Köye ev yaptım33k mesaja 1m almışsındır o zaman. Ya da parmakların artık kireçten oluşuyor
Sabahın 5inde mi bastıracaksın kumar isteğini. Tamam marley derse ki ahmetcana atıyorum almayıp metine ver diyecem okey mi ?Bu saate burda roll sayı sayıyorsak 2 kurus alalımda kumar ıstegını bastıralım dıye kımse olesıne burdayım demesın
Tam sifirlanmisken foruma girerim sevdiğim biri konu acmissa hemen konuya dahil olurum ve saymaya baslarim eger niyetim para degilse rol takip etmem kitap okurum film izlerim pes oynarım vs burda vaktimi neden cop edim dostDhjsks dost sen öyle yapıyosan senin fikrin. Ben burda kimseden para bekleyerek yapmıyorum bunu. Uyku tutmuyor eğlencesine geliyorum. Can sıkıntısı vermiyor bana bu lafların haberin olsun
Gerek yokSabahın 5inde mi bastıracaksın kumar isteğini. Tamam marley derse ki ahmetcana atıyorum almayıp metine ver diyecem okey mi ?
Diline biri düşmeye görsün düşman başına vallahi tehlikesin ha sen 😅Köye ev yaptım