http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 3K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,107
1,060
113
İçerde buda bi aksilik olmazsa 🙏

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
6

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
45 sn

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,137
24,317
113
Şunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,823
3,448
113
Dedim ben. Kafaya koyarsa ligin en iyi savunma takımlarından wolves. Won artık burdan 12.5 olmaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,213
27,437
113
Şunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!
Dunku kuponum lose olmus adam bana yazmis destek olsana bana söz geri odicem diye dedim olacam sana bekle hiç değilse sen kazanınca dm atıyorlar puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...