- 10,275
- 4,505
- 113
Osimhen e yemek götürecektim kendim icjn istemedim12 dm var. Dostlar 15 kişi olduk yeterli. Bakmıyorum artık
Osimhen e yemek götürecektim kendim icjn istemedim12 dm var. Dostlar 15 kişi olduk yeterli. Bakmıyorum artık
İnşallah halledersin borclu olmak kötü vallahi knkOle yapan kahpedır kanka eva avm gotumde bagırıyor
Vurdun mu la parayı dm kapatmışsinTebrikler dost bol kazancın olsun🙏
Biz niye katlanamıyoruz meto adamlar 400 le ne borclar ödüyorOle yapan kahpedır kanka eva avm gotumde bagırıyor
2300 yapamadık aldıklarımızıİnşallah halledersin borclu olmak kötü vallahi knk
Korkuyoz ondanBiz niye katlanamıyoruz meto adamlar 400 le ne borclar ödüyor
Saqol reis tskrlerTrx tron cüzdan kripto hesabı
Maaşımı 15i knk kuruş yok, Agustos un parasında alamadım kirayı veremedimson 14 gün knk inşallahVurdun mu la parayı dm kapatmışsin
Bittimi paran yineMaaşımı 15i knk kuruş yok, Agustos un parasında alamadım kirayı veremedimson 14 gün knk inşallah
Memur mu oldun kankaMaaşımı 15i knk kuruş yok, Agustos un parasında alamadım kirayı veremedimson 14 gün knk inşallah
Asgari mi alıyorsun dostMaaşımı 15i knk kuruş yok, Agustos un parasında alamadım kirayı veremedimson 14 gün knk inşallah
Yanlış hesap verirsen para ucar haberin olsun knkSaqol reis tskrler
40 sterlin mi yazıyor ben mi yanlış görüyorumOle yapan kahpedır kanka eva avm gotumde bagırıyor
1 senedir şu bir dahaki ayın 15 i gelmiyor valla üzülüyorum senin adınaMaaşımı 15i knk kuruş yok, Agustos un parasında alamadım kirayı veremedimson 14 gün knk inşallah
Yok knk 15inde yatırıyor maaşı bizim firma hep oyuzdenMemur mu oldun kanka
Bulastık hacı kur uzerınden taksıtler40 sterlin mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum
Aynn knk 15i asgari geri kalan zarfta veriliyor 20 siAsgari mi alıyorsun dost
O nasıl oluyor ilk defa görüyorumBulastık hacı kur uzerınden taksıtler
Reis sitenin trx kripto yatrm yerini Atacam ben kriptodan anlamam dur doğru werriz umarımYanlış hesap verirsen para ucar haberin olsun knk
Tron20 olması gerek knkReis sitenin trx kripto yatrm yerini Atacam ben kriptodan anlamam dur doğru werriz umarım