Teşekkürler bobRolingi olmayanlar
@Calypso13
@Mehmet9306
@Yapabilirim
@tom4175
Ek kontenjan
@Enişte
@Muroo1988
@AllanSaintMaximin
Burası @Yapabilirim e iban atsın
Teşekkürler bobRolingi olmayanlar
@Calypso13
@Mehmet9306
@Yapabilirim
@tom4175
Ek kontenjan
@Enişte
@Muroo1988
@AllanSaintMaximin
Benim mesajlarım hep öyle zaten ben cebimde para yokken gelip burda ağlamam ki çoğu şeyi şakaya vururumYok dost yanlış anlama zenginsin demedim sadece keyifli mesaj atıyorsun ondan yazdım artniyetim yoktu
Musluman rolunu oyle iyi oynuyor ki yalnizken gece namaza falan kalkiyorYok dost yanlış anlama zenginsin demedim sadece keyifli mesaj atıyorsun ondan yazdım artniyetim yoktu
Kesene bereket reisKimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
Kesene bereket dostKimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
Kesene bereket dostum sağolasınKimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
Kesene bereket reisKimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
@Marley REİS tekrardan Tebrikler Dm bakmıyorum dedin ben sana bı Dm attım hakkını helal et bakarsın bakmazsın canın sağolsun 👍 👍 😃Kimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
Dostlar iban atın hemen gönderelim gelinceRolingi olmayanlar
@Calypso13
@Mehmet9306
@Yapabilirim
@tom4175
Ek kontenjan
@Enişte
@Muroo1988
@AllanSaintMaximin
Kesene bereket dostKimine 400 kimine 300 . Bir 250 derken birazdan dağıtım başlar. 5.7 k total dostlar listeye göre bilginiz olsun.
GönderildiDostlar iban atın hemen gönderelim gelince
AttıkDostlar iban atın hemen gönderelim gelince
Devammi?15 dk ya geçer herkese
Yeni konuya geçelim
Bol şanslar buradan devammi yenimi15 dk ya geçer herkese
Yeni konuya geçelim
Acele etmeden oyna15 dk ya geçer herkese
Yeni konuya geçelim