- 16,220
- 18,056
- 113
Gördüm afaş dm den kötü gitmiş
Çekim yarım saattir beklemede geçti o iş 😅😅Iptal edıp 1 adım daha mı yapsak
Bende utandım kendimden böyle seviyesi düşük bi tartışmaya girdiğim için tam admine yazacaktım beni konudan banlarmısın diye.Beyler seviye daha ne kadar düşük gözünüzu seveyim yapmayın surda iki muhabbet ediyoruz
Şimdi gönderirler aradım finans biriminiÇekim yarım saattir beklemede geçti o iş 😅😅
Hayırlısıyla gelsin beyler celim gelmemiş daha sabır 😂😂Çekim yarım saattir beklemede geçti o iş 😅😅
Yok yok bitti benm için kumarAdaş Bolivar ve Municipal maçlarını 3.5 üst yap @qguzh4nn0
Bız yaparızda ya sonraAdaş Bolivar ve Municipal maçlarını 3.5 üst yap @qguzh4nn0
İnşallah yenilmeyiz en azından2-2 biter dost
3.5 üst olur
O zaman frankfurt lehine 1-0 hayırlı olsunBende 3.5 ust dıyırum
Tek burdan patladıkO zaman frankfurt lehine 1-0 hayırlı olsun
Sonrası sonra metinBız yaparızda ya sonra
Hahhaha nasıl kaçırdım lâ o konuyu aşiret paket passat ımı atardımBende audı attım puahah
BakacazSonrası sonra metin
😄😄
Bin lira kurtarmaz üzülme metoTek burdan patladık
Bıtanesı demesın mı onda audı ne arar ınana kopru satarım dıye vıdeo xekmıstım orta parmak yaparken dıreksıyonda ekran resmı aldım attım konudan ban yedımHahhaha nasıl kaçırdım lâ o konuyu aşiret paket passat ımı atardım![]()
HahahhahshshdhhdhBıtanesı demesın mı onda audı ne arar ınana kopru satarım dıye vıdeo xekmıstım orta parmak yaparken dıreksıyonda ekran resmı aldım attım konudan ban yedım
Sıfırız kasa olurduBin lira kurtarmaz üzülme meto