- 31,349
- 23,150
- 113
Bıde memur bu bızım ıslerımızı yapıyorApom uykun gelmis herhalde biraz olayin ciddiyetini kavra
Bıde memur bu bızım ıslerımızı yapıyorApom uykun gelmis herhalde biraz olayin ciddiyetini kavra
Millete yaranmak için bişeyler yapmışsındır onlarda gülmüştür. Bu konuda olduğu gibiBenle aynı tepkımeyı al 5 senede sonra bana cvb ver
Devlet kimlerim ellerinde eeyyyBıde memur bu bızım ıslerımızı yapıyor
22 k kez yarandım senıde secmedım lısteyeMillete yaranmak için bişeyler yapmışsındır onlarda gülmüştür. Bu konuda olduğu gibi
O duruyor la gidenleri sordumCan uzun
Köydeki adamın ne işi olur metöBıde memur bu bızım ıslerımızı yapıyor
Ee demek ki marifet sayıyorsun millete yaranmak için bişeyler yapmayı. Adam var bide erkek var.22 k kez yarandım senıde secmedım lısteye
Seat leon aldım konusuna arabanı neden atmadınKöydeki adamın ne işi olur metö![]()
Hangi kupon adaş@JayJayOkocha bak da kahrolma son pozisyon korner verdi yarıyı bitirdi
Komşu senin yarınki maç için tahminin nedirO duruyor la gidenleri sordum
Singo yarın can uzunu kısaltır merak etmeyin
Erkekten adamdan ıyı anlıyorsun benım alanım kadınlad hadı buda sana kapak olsun bysEe demek ki marifet sayıyorsun millete yaranmak için bişeyler yapmayı. Adam var bide erkek var.
Hahahhaha hangisini ataydım 2 tane varSeat leon aldım konusuna arabanı neden atmadın
Sen gibi erkeklerle çok uğraştığımdan bilirim. Hadi iyi gecelerErkekten adamdan ıyı anlıyorsun benım alanım kadınlad hadı buda sana kapak olsun bys
Hangi kupon adaş
Bende audı attım puahahHahahhaha hangisini ataydım 2 tane var![]()
2-2 biter dostKomşu senin yarınki maç için tahminin nedir
Iptal edıp 1 adım daha mı yapsakVbeti bekliyoruz hala
Bende 3.5 ust dıyırum2-2 biter dost
3.5 üst olur