- 1,021
- 376
- 83
Başaramadıkkkkk
yediler mi?Chili hot diye bir oyunu varmış pragmaticin 200 atıyorum 400 veriyorum 500 atıyorum 1000 veriyor. Bir deneyin isterseniz ben bakiyeyi 4000 yaptım. 1500 lira spin sakladım bakalım yicekler mi 250 verdim çekim. Hayırlısı olsun
Kanka iptal edip edip duruyorlar. Yok ypk dışında bankayla deneyin kusura bakmayın dedi iş bankla denedim teknik bir sorundan dolayı iptsl edildi tekrar edin dedi yaptım 1 saattir bekliyor öyle. Beklemeye bile düşmedi yeni yazıyor. Çekim yapabilen var mı buradan
Bakıye duzenlendi 1 saattır bejlıyoruzÇekim yapabilen var mı buradan?????????
Para çekme durumuna gelsene ne yazıyorBakıye duzenlendi 1 saattır bejlıyoruz
YeniPara çekme durumuna gelsene ne yazıyor
Mustero temsılcısı kısa sıre içerisinde sonuclanır dedı bakalım 2 saate gıruoruz
Reis kişisel bir derdin var sanırım3 saatin sonunda kavga dövüş verdiler parayı. BEYLER BURASI ÇOK ÖNEMLİ SPİN SAKLAYIN. HİÇBİR BOK ANLAMIYORLAR. 1400 LİRA DA AYRICA SAKLADIĞIM SPİNDEN ÇEKTİM. KOYUN GEÇİN ŞEREFSİZLERE.
GİRİN BİR OYUNA YÜKSEK BETTEN OYUNA ÇIKIN.
DENENDİ ONAYLANDI.
Bize gerek yok ztn kral sen tek başına bir ordusunKanka çok uğraştırdılar öyle böyle değil. Bir de zaten stresliydim spin sakladığımı anlayacaklar mı diye. Anlamadılar. Umarım batırırsınız siteyi.
Yüksek betten scattera sokup çıkıyon mu hemen3 saatin sonunda kavga dövüş verdiler parayı. BEYLER BURASI ÇOK ÖNEMLİ SPİN SAKLAYIN. HİÇBİR BOK ANLAMIYORLAR. 1400 LİRA DA AYRICA SAKLADIĞIM SPİNDEN ÇEKTİM. KOYUN GEÇİN ŞEREFSİZLERE.
GİRİN BİR OYUNA YÜKSEK BETTEN OYUNA ÇIKIN.
DENENDİ ONAYLANDI.
Öyle bişey değil spin saklamaYüksek betten scattera sokup çıkıyon mu hemen
Altyapı kaynaklı anlık gelişen güncelleme sebebi ile şuanda oyunlara, panele ulaşamıyor yahut hata alıyor olmaktasınız. Maalesef güncelleme bitimi için sizlere net süre belirtememekteyiz. Konu adına anlayışınız için teşekkür ederizYüksek betten scattera sokup çıkıyon mu hemen