- 22,539
- 11,664
- 113
Arabistan sıcağında teke tek ?Teşekkürler dost para yok huzur var
Arabistan sıcağında teke tek ?Teşekkürler dost para yok huzur var
Totem boş iş Sergen hocam. Herkesin yılda belli bir zaman aralığında şansı açılıyor. O ara ne aldıysan aldın sonrası kapanıyor zaten yineHer sey kebapla basladi bizde ciğer mi koysak ppye
Güneşten önce ben çarparım kardeşim dikkat etArabistan sıcağında teke tek ?
Aynen terim hocam cok dogru tespit ama bizde yilin oyle bir zmaani yok puahahahaTotem boş iş Sergen hocam. Herkesin yılda belli bir zaman aralığında şansı açılıyor. O ara ne aldıysan aldın sonrası kapanıyor zaten yine
HahahahaaaGüneşten önce ben çarparım kardeşim dikkat et
Dur daha 14 saat oldu yeni yıla gireli. Daha 364 gün 10 saat var yılın bitmesine yani elbet denk gelecek puhahahaAynen terim hocam cok dogru tespit ama bizde yilin oyle bir zmaani yok puahahaha
Bu yıldan beklentileriniz nedir hocam 🤣Dur daha 14 saat oldu yeni yıla gireli. Daha 364 gün 10 saat var yılın bitmesine yani elbet denk gelecek puhahaha
Tazminat dostBu yıldan beklentileriniz nedir hocam 🤣
Yine işimiz ayaza kaldı desene 🤣Tazminat dost
Hayatımız böyle dost. Sahip olamadiklarimiza duyduğumuz istek ve özlemle sahip olduklarımızın yetersizliği arasında sıkışıp kaldıkYine işimiz ayaza kaldı desene 🤣
Cümlenin kalitesini forum kaldıramaz dostum.Hayatımız böyle dost. Sahip olamadiklarimiza duyduğumuz istek ve özlemle sahip olduklarımızın yetersizliği arasında sıkışıp kaldık
Birde senola filozof derler terim hocammmHayatımız böyle dost. Sahip olamadiklarimiza duyduğumuz istek ve özlemle sahip olduklarımızın yetersizliği arasında sıkışıp kaldık
Düştüğümüz kuyu sandığımız kadar derin değil ama tutunmaya çalıştığımız ipler çok kısa demişti Şenol hocamBirde senola filozof derler terim hocammm
Degisik yav okuma yazmasi yok ama iste arada cikiyor boyle puahhahaDüştüğümüz kuyu sandığımız kadar derin değil ama tutunmaya çalıştığımız ipler çok kısa demişti Şenol hocam
Hangi romandan çıkıyor önemli olan o puhahahaDegisik yav okuma yazmasi yok ama iste arada cikiyor boyle puahhaha
Emiin ol sanahtan Beri 20 k dağıttımNeyse @marinpnn kardeşim gelmiş Tebrikler kardeşim hayrını gör takip eden adamları da gör bu yaştan sonra Forum adabını senin gibi bir profesyonele öğretmeyeyim
Bir bize kısmet olmadıEmiin ol sanahtan Beri 20 k dağıttım
Bu kuponda butra danger ve şahsımın emeği var. Gitti denilen bitti denilen bahsi dirilttik puhahahaEmiin ol sanahtan Beri 20 k dağıttım
Haklı adamBu kuponda butra danger ve şahsımın emeği var. Gitti denilen bitti denilen bahsi dirilttik puhahaha