Akrostişte ilk harflerden enişte yazması lazım dostAkrostiş yaptık arkadaşlar İnce'yi yakalayın. ENİŞTEYE Özel yazıldı o şiiir
Akrostişte ilk harflerden enişte yazması lazım dostAkrostiş yaptık arkadaşlar İnce'yi yakalayın. ENİŞTEYE Özel yazıldı o şiiir
Enişte daha çok erotik söz severAkrostiş yaptık arkadaşlar İnce'yi yakalayın. ENİŞTEYE Özel yazıldı o şiiir
Bi şiir yazsın emre kardeşimiz neşemizi bulalım kardeşimKuponlar tutunca yuppii diyip duruyordu. Paranın fazlası da zararmış demek ki kardeşim
Kanka araba kullanıyom diye direk söyleyerek yazdım yaAkrostişte ilk harflerden enişte yazması lazım dost
Horozcu yeni konu acmisBi şiir yazsın emre kardeşimiz neşemizi bulalım kardeşim
Horozcu yaptı dümeni gelirse 1k gelmezse kağıt helvaHorozcu yeni konu acmis
10k dağıtmak için 13k basio kupona. Dagit 10k 3k da koy cebine işteHorozcu yaptı dümeni gelirse 1k gelmezse kağıt helva
Zengin dümeni bu terim10k dağıtmak için 13k basio kupona. Dagit 10k 3k da koy cebine işte
Doğru dedin enişteZengin dümeni bu terim
Bu konuya haksızlık olmadı mı sence bro diğer konu kurtlar sofrasına döndü10k dağıtmak için 13k basio kupona. Dagit 10k 3k da koy cebine işte
Forumun tamamı kurtlar sofrası dost. Haksızlık oldu bence de ama konu sahibi umursamazBu konuya haksızlık olmadı mı sence bro diğer konu kurtlar sofrasına döndü
E ngellere takılmam aşarım,Engelleri takılmam aşarım ne yaparsam yapayım ben basketten şaşarım ister tanıyın ister tanımayın şak şak kupon yaparım Tabii tuzaklar dolu engeller Durmaz aşarım Benim adım Enişte ben bu maçlara Çakar parayı kazanır kardeşlerime dağıtırım enişte enişte sen çok yaşa enişte Arkadaşlar beğeni ve yorum alalım patlasın
Umursamaz da haksızlık oldu yani neyse kendisi bilir umarım bu basket gelir de zor yaniForumun tamamı kurtlar sofrası dost. Haksızlık oldu bence de ama konu sahibi umursamaz
Yatar o yaUmursamaz da haksızlık oldu yani neyse kendisi bilir umarım bu basket gelir de zor yani