- 18,515
- 16,838
- 113
Senin rol tuttu mu dost
Oran muhteşem yine👌👌👌
Oran muhteşem yine👌👌👌
Yok dostum 🥺 🙏Senin rol tuttu mu dost
Geçmiş olsun dost bugün de güzel maçlar var herkes kazanır umarım, ben kasa yapabilirsem bende açıcam bakalımYok dostum 🥺 🙏
Tumbet bonusu almış yüksek olasılık, çevrim için yüksek oran kovalıyor ve isabetli atışlar yapıyor başaracak umarım 👆🍀🍀🍀🍀Bu da yeşillenirse sabah sabah iyi tokatlamış olcak reis siteleri şansı Bol olsun
Umarım dostum başarırsın ben sıfırGeçmiş olsun dost bugün de güzel maçlar var herkes kazanır umarım, ben kasa yapabilirsem bende açıcam bakalım
Bana da bi kazanmak nasip olsa ben de açacağım da bu ara çok tersoyum neye elimi atsam kurudu, işten de çıkarıldık geçen hafta onun da can sıkıntısından burada da dibi vurduk neye elimizi atsak kurudu, acil bişeyler yapmak lazım bakalımGeçmiş olsun dost bugün de güzel maçlar var herkes kazanır umarım, ben kasa yapabilirsem bende açıcam bakalım
Bana da bi kazanmak nasip olsa ben de açacağım da bu ara çok tersoyum neye elimi atsam kurudu, işten de çıkarıldık geçen hafta onun da can sıkıntısından burada da dibi vurduk neye elimizi atsak kurudu, acil bişeyler yapmak lazım bakalım
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 708920
Kupon gelirse konu içinde en fazla destek postu atan bir arkadaşa 1660 TL nakit
Bu ara gelirim de yok kanka, gelmeyince burdan da kaybedince komple terse düştüm yoksa tüm hayatımı buraya bel bağlamıyordum zaten Bi gelirim vardı işle alakalı ama bazen böyle dönemler oluyor işte bakalım toplarız inşallahGenel olarak kumardan medet umarsan büyük patlarsın dost, çok büyük patlarsın kardeş tavsiyesi, sadece eğlence için oyna büyük kazanırsan diğer işlerini görürsün.
En çok destek ettim 1660 alayımEkli dosyayı görüntüle 708920
Toplarsın kafayı dik tutBu ara gelirim de yok kanka, gelmeyince burdan da kaybedince komple terse düştüm yoksa tüm hayatımı buraya bel bağlamıyordum zaten Bi gelirim vardı işle alakalı ama bazen böyle dönemler oluyor işte bakalım toplarız inşallah
Destek olmaya geldik köstek de olabilirdik bolşansEkli dosyayı görüntüle 708920
İnşallah kardeşim eksik olmaToplarsın kafayı dik tut