http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti marinpnn / Tek Maç

Kupon Miktarı
14000
Kupon Oranı
3.70

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,889
12,366
113
Bu da yeşillenirse sabah sabah iyi tokatlamış olcak reis siteleri şansı Bol olsun
Tumbet bonusu almış yüksek olasılık, çevrim için yüksek oran kovalıyor ve isabetli atışlar yapıyor başaracak umarım 👆🍀🍀🍀🍀

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,810
9,081
113
Geçmiş olsun dost bugün de güzel maçlar var herkes kazanır umarım, ben kasa yapabilirsem bende açıcam bakalım
Bana da bi kazanmak nasip olsa ben de açacağım da bu ara çok tersoyum neye elimi atsam kurudu, işten de çıkarıldık geçen hafta onun da can sıkıntısından burada da dibi vurduk neye elimizi atsak kurudu, acil bişeyler yapmak lazım bakalım

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,889
12,366
113
Başlıyoruz birazdan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Genel olarak kumardan medet umarsan büyük patlarsın dost, çok büyük patlarsın kardeş tavsiyesi, sadece eğlence için oyna büyük kazanırsan diğer işlerini görürsün.
Bana da bi kazanmak nasip olsa ben de açacağım da bu ara çok tersoyum neye elimi atsam kurudu, işten de çıkarıldık geçen hafta onun da can sıkıntısından burada da dibi vurduk neye elimizi atsak kurudu, acil bişeyler yapmak lazım bakalım

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,889
12,366
113
35 az kaldı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,810
9,081
113
Genel olarak kumardan medet umarsan büyük patlarsın dost, çok büyük patlarsın kardeş tavsiyesi, sadece eğlence için oyna büyük kazanırsan diğer işlerini görürsün.
Bu ara gelirim de yok kanka, gelmeyince burdan da kaybedince komple terse düştüm yoksa tüm hayatımı buraya bel bağlamıyordum zaten Bi gelirim vardı işle alakalı ama bazen böyle dönemler oluyor işte bakalım toplarız inşallah

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bu ara gelirim de yok kanka, gelmeyince burdan da kaybedince komple terse düştüm yoksa tüm hayatımı buraya bel bağlamıyordum zaten Bi gelirim vardı işle alakalı ama bazen böyle dönemler oluyor işte bakalım toplarız inşallah
Toplarsın kafayı dik tut

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,889
12,366
113
Oran betcoda 3.05 şu an düşmüş

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK