- 18,515
- 16,838
- 113
40-28
42 28
Bırakmıyor azcık heyecan da yaşayalım kaşar ev42-28 ev sende abartma amk
Reis bana 200 yeter fazlasında gözüm yok 😂Kanka bence boz bize dağıttam 1600-1700 verir bozmaya
![]()
Diğer konudan yapar belki ama buraya üzüldüm 🙏Kanka bence boz bize dağıttam 1600-1700 verir bozmaya
![]()
Moladalar şimdi molada şike konuşuyorlar ev artık atmamaya başlayacak depten 20 sıfır seri gelecek hon kongdan bir çanta dolusu para salona giriş yaptı şu an.Kaç gömlek üstün bu takımdan aqq ya şuna bak takılı kaldı
Ne dedim 42 29 geri döndüMoladalar şimdi molada şike konuşuyorlar ev artık atmamaya başlayacak depten 20 sıfır seri gelecek hon kongdan bir çanta dolusu para salona giriş yaptı şu an.
Kanka bu kafaya 200₺ ile ulaşılıyorsa bende istiyorumMoladalar şimdi molada şike konuşuyorlar ev artık atmamaya başlayacak depten 20 sıfır seri gelecek hon kongdan bir çanta dolusu para salona giriş yaptı şu an.
Oluyor böyle şeylerde umarım olur dostumMoladalar şimdi molada şike konuşuyorlar ev artık atmamaya başlayacak depten 20 sıfır seri gelecek hon kongdan bir çanta dolusu para salona giriş yaptı şu an.
42 30 2 0 seri yaptı şu anNe dedim 42 29 geri döndü
Bana da bul bana daa😂Kanka bu kafaya 200₺ ile ulaşılıyorsa bende istiyorumbulurum ben 400₺ ikimize
Kanka bu kafaya 200₺ ile ulaşılıyorsa bende istiyorumbulurum ben 400₺ ikimize
Kanka napacaksın be başka türlü zaman da geçmiyor sen bizim 200leri unutma o zaman para yaparsak geri paslaşırız 🤣Kanka bu kafaya 200₺ ile ulaşılıyorsa bende istiyorumbulurum ben 400₺ ikimize