- 38,773
- 25,958
- 113
Enişte rüya görüyor herhalde yazdım yok ortalarda
Enişte rüya görüyor herhalde yazdım yok ortalarda
Bende binance tr de var globalde var. Soğuk cüzdan işi olmayacaksa yaparım ama binance dan trx alınca transfer yaptırmıyor. Usd olarak atınca geçiyor binance globale. Binance uyuzluk yapıyor bu araEnişte rüya görüyor herhalde yazdım yok ortalarda
Kanka tl olarak gelecek sen trx veya eth gibi siteye atacaksınBende binance tr de var globalde var. Soğuk cüzdan işi olmayacaksa yaparım ama binance dan trx alınca transfer yaptırmıyor. Usd olarak atınca geçiyor binance globale. Binance uyuzluk yapıyor bu ara
Hiç bildigim konular değil kralYa bi arkadaşım bets10 a para yatıracak. Min 10 k dan başlıyor. Birine para atacak o kriptodan bunun bets10 hesabına geçecek
İyi geceler kardoHiç bildigim konular değil kral
Kolay gele iyi geceler
Sağlam biri denk gelir umarım
Trx alınca donduruyor bakiyeyi. @Calypso13 ile denedik geçen işlem yaptırmadı. 48 saat bekletiyor. Çekip geri atmıştım parayı onaKanka tl olarak gelecek sen trx veya eth gibi siteye atacaksın
Oluyorsa yapalım
Eth ltc de olurTrx alınca donduruyor bakiyeyi. @Calypso13 ile denedik geçen işlem yaptırmadı. 48 saat bekletiyor. Çekip geri atmıştım parayı ona
Yaparım kanka dediğim gibi. Bloke koyarsa da tl ye çevirir çeker atarım geri sıkıntı yok. Daha önce yatırım yapmış mı hiç bets10a kriptoyla. Benle alakası olmayan bi sorun falan çıkmasın da onun için diyorumEth ltc de olur
Yok kanka ilk yapacağız. Hoşgeldin bonusu içinYaparım kanka dediğim gibi. Bloke koyarsa da tl ye çevirir çeker atarım geri sıkıntı yok. Daha önce yatırım yapmış mı hiç bets10a kriptoyla. Benle alakası olmayan bi sorun falan çıkmasın da onun için diyorum
Hayırlı olsun diyelim o zaman ben bi bets10la canlı destekten iletişim kurayım detayları sorayım yanlış bişey yapmıyımYok kanka ilk yapacağız. Hoşgeldin bonusu için
Biz niye birsey goremedikÖdüller gönderildi
Bu arada tebriklerÖdüller gönderildi
AfiyetAdam adammm
Kesene bereket Tatar
Çorba yok mu?Afiyet
Çorba varda ekmek bitmiş ekmek isticen reis 🥰Çorba yok mu?
Bi dilim ekmek yolla usta çorba ekmeksiz gitmiyor 🤣Afiyet