http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Manevi Tazminat Davası

esmerto55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
268
63
Dostlar herkese merhaba
Bu yıl bir dava geçirdim caner erkin denilen şahsa twitterdan şerefsiz yazdığım için dava açmıştı mahkeme cüzi bir miktar para cezası kesti. Karşı tarafın Avukat ücretini ödedim dosya kapandı. Şimdide manevi tazminat davası açmışlar daha önce bu tarz bi durum yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi burdan ne çıkar .

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,691
13,949
113
tam adamını bulmuşsun he topçu ve hakemlerin hatta ünlülerin çoğu twitterda ismini aratıp hakaret küfür edenlerden para koparıyor. sırf bununla müvekkil bulan avukatlar var.

esmerto55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
268
63
tam adamını bulmuşsun he topçu ve hakemlerin hatta ünlülerin çoğu twitterda ismini aratıp hakaret küfür edenlerden para koparıyor. sırf bununla müvekkil bulan avukatlar var.
Adamlar bunu gelir kapısı tutmuş da 2. Kez açılması sinirlerimi hoplattı

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,368
1,977
113
Çok önceleri birisi de bana Instagramdan at yaprağı demişti bende dava açsam kazanır mıydım para. Ne kadar ödemiştin sen. Birde nasıl dava ediliyor kişi misal küfür etti engelledi seni nasıl bulacaksin ispat edeceksin. Öyle ise ticarete dökelim bu şeyleri

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,696
113
Geçen Sarıyer maçına gitmiştim kamera kurulumu için Tesla aracı ile gelmişti herhalde tazminattan kazandıkları ile almis

esmerto55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
268
63
Geçen Sarıyer maçına gitmiştim kamera kurulumu için Tesla aracı ile gelmişti herhalde tazminattan kazandıkları ile almis
Bunlar arkadaş çevresi büyük ihtimal avıkatta sakaryalı csner ekinde aynı avukat tayfasının mert hakanla falanda resimleri bar adamlar yolunda a.ş anlıcağın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,696
113
Bunlar arkadaş çevresi büyük ihtimal avıkatta sakaryalı csner ekinde aynı avukat tayfasının mert hakanla falanda resimleri bar adamlar yolunda a.ş anlıcağın
Bütün ünlüler öyle başkan göründükleri kadar masum değiller en ufak bir kelimeyi avukatlar alıyor ceza hukuku kitapçısindan bakıp hakaret olarak sayip dava açıyor onun için bırak kimseye birşey yazma avukatlar sosyal medyada av pesinde şuanda siyasetten sanata kadar herkez milleti yolma pesinde

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,389
2,588
113
Dostlar herkese merhaba
Bu yıl bir dava geçirdim caner erkin denilen şahsa twitterdan şerefsiz yazdığım için dava açmıştı mahkeme cüzi bir miktar para cezası kesti. Karşı tarafın Avukat ücretini ödedim dosya kapandı. Şimdide manevi tazminat davası açmışlar daha önce bu tarz bi durum yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi burdan ne çıkar .
Tanımadığın adama bulaşma kardeşim

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
425
196
43
Dostlar herkese merhaba
Kardeş bunu kullanabilirsin. Aç Bi instagram hesabı, sonra ara show TV yi gelip haber yapsınlar. Sonrası biliyorsun işte bir sürü takipçi acunla akşam yemeği sonrası survivor..... Nasıl bir hayal dünyam varmış 😁😁

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
425
196
43
Çok önceleri birisi de bana Instagramdan at yaprağı demişti bende dava açsam kazanır mıydım para. Ne kadar ödemiştin sen. Birde nasıl dava ediliyor kişi misal küfür etti engelledi seni nasıl bulacaksin ispat edeceksin. Öyle ise ticarete dökelim bu şeyleri
Kardeş gel senle ortak çalışalım. Ünlülerin sayfasına girelim beraber Bi ekip kuralım. 1000 tane ünlüye sallıyalım birilerimiz topyalalım. Elbet 1000 de bir tanesi düz gider. Kötü söz sahibinin nasıl olsa. Sonra ver elini avukata. Sonra bankaya sonra tatile 😁

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,645
1,761
113
Geçmiş olsun her ne olursa olsun adama öyle bir tabirde bulunma hakkın yok 100%100 haksızsın mahkemeyle kurtulduguna dua et tetikcide tutabilirdi