Zeisy durmuyorDaha saymanın gereği yok beyler
Zeisy durmuyorDaha saymanın gereği yok beyler
Brezilya guzel veriyor ona bakiyorumDaha saymanın gereği yok beyler
Durdum lo aradabi bakip yaziyorumZeisy durmuyor
Zikin bunu sayiyor yff
Varol apoo 😂😂
Say ama bı sayı eksik yazarsan elenirsin 😀Allah aşkına sayalım 😂😂😂
Hahhah 2 3 kişi dediListe alirsam korkunuz kalmaz cunku herles pusuda birileri sayarsa birileri saymazsa korkuyor herkes bizi secmez diye onun icin sayanlari zikelim ya da liste alayim ne diyonuz 🤣
Liste mamostede sanirimListe alirsam korkunuz kalmaz cunku herles pusuda birileri sayarsa birileri saymazsa korkuyor herkes bizi secmez diye onun icin sayanlari zikelim ya da liste alayim ne diyonuz 🤣
Gelir birazdan işi varmışHahhah 2 3 kişi dedi![]()
Az önce fazla yazdım kimse uyanmadı demekki kimse saymıyorSay ama bı sayı eksik yazarsan elenirsin 😀
Zorls 6 yapallim odulu 3 kisi uzulur disarda kalanHahhah 2 3 kişi dedi![]()
Gelmiş olan bahsi niye sayiyon deyyuzAz önce fazla yazdım kimse uyanmadı demekki kimse saymıyor![]()
Listeye almazlarsa söyle son düdüğe kadar sandıklardayız.Hahhah 2 3 kişi dedi![]()
3 kişi adam başı 200 düşer onada 1 dilim pasta gelmiyorZorls 6 yapallim odulu 3 kisi uzulur disarda kalan
Sen liste yapma aqListe alirsam korkunuz kalmaz cunku herles pusuda birileri sayarsa birileri saymazsa korkuyor herkes bizi secmez diye onun icin sayanlari zikelim ya da liste alayim ne diyonuz 🤣
Sayma dediler bakmiyomAz önce fazla yazdım kimse uyanmadı demekki kimse saymıyor![]()
BUR-DA-YIMListeye almazlarsa söyle son düdüğe kadar sandıklardayız.