- 18,799
- 7,958
- 113
Ben yaşlı ve yavaşim elendik şimdidenŞu mesajda okuduğun ne hızlı olan kazanır diyo resmen meto
Ben yaşlı ve yavaşim elendik şimdidenŞu mesajda okuduğun ne hızlı olan kazanır diyo resmen meto
Hahaha 😂😂😂Bu az bı 50 tane daha etiket at
Gençlere başarılar 🙏🙏😂Ben yaşlı ve yavaşim elendik şimdiden
Bende genç sayılırımGençlere başarılar 🙏🙏😂
Aynen dost ana sayfa @Mamoste showAna sayfada mamoste Show var
Sende para beğenmiyorsun canımÇok etresan roller açılmaya başlandı son zamanlar, 3 adım 3 kişiye 200 diye rol açıldı. Bizim eneyalik seviyesi meğer arşa çıkmış haberimiz yok
Efendim nasıl rolling açılmasını öneriyorsunuz? Ona göre yapalımÇok etresan roller açılmaya başlandı son zamanlar, 3 adım 3 kişiye 200 diye rol açıldı. Bizim eneyalik seviyesi meğer arşa çıkmış haberimiz yok
Lan 200 e ekmek gelmiyor ekmekSende para beğenmiyorsun canım![]()
1 dilim pasta geliyor pasta ye sendeLan 200 e ekmek gelmiyor ekmek
Böyle olacaksa açılmamasini öneriyorum. TeşekkürlerEfendim nasıl rolling açılmasını öneriyorsunuz? Ona göre yapalım
Anlaşıldı merkez. Merak ettim Sana göre Nasıl rolling açılmalı? Kasa 200 hedef 5k 5 kişi 500 falan mı olmalı?Böyle olacaksa açılmamasini öneriyorum. Teşekkürler
Adam kasa 1k 3 adım diyip 200 diyorAnlaşıldı merkez. Merak ettim Sana göre Nasıl rolling açılmalı? Kasa 200 hedef 5k 5 kişi 500 falan mı olmalı?
Tartışmak istemiyorum zira o kadar Gücüm yok. Ben en son rolu basardigimda 10 kişiye 500 atmıştım. Yetmemişti cebimden de 3 kişiye 500 atmıştımAnlaşıldı merkez. Merak ettim Sana göre Nasıl rolling açılmalı? Kasa 200 hedef 5k 5 kişi 500 falan mı olmalı?
Buda içeride mi dost ? 🍾🍾Teşekkürler dostlar bu defa mazur görün ödül alamayacağım için
Hesap hareketleri çok kabardı
Bankayla sorun yaşamak istemiyorum
Sen şaşırmışsın ağam 5 kişi 100 atsan bak senden delikanlısı yoktuTartışmak istemiyorum zira o kadar Gücüm yok. Ben en son rolu basardigimda 10 kişiye 500 atmıştım. Yetmemişti cebimden de 3 kişiye 500 atmıştım
Olur öyle şeyler sağlık olsun kankaSen şaşırmışsın ağam 5 kişi 100 atsan bak senden delikanlısı yoktu![]()