- 6,384
- 4,604
- 113
İyi olmuş size adam olanı takip edin 😂😂
açta takıp edekİyi olmuş size adam olanı takip edin 😂😂
Aga saf olmayın yılların kumarcısısınız sizce öle bir kupon olmuşmudır 😂😂Ben kapak olmaya olmaya hazırım. Senin kuponu oynadığını düşünmüyorum kardeşim @Mamoste
Lafını bilde konuş gerzek davetiyemi yolladım peşinizden inanmayan takip etmesiniİyi olmuş size adam olanı takip edin 😂😂
kanka kuponu atarmısnLafını bilde konuş gerzek davetiyemi yolladım peşinizden inanmayan takip etmesini
kral kuponu at konu kapansınLafını bilde konuş gerzek davetiyemi yolladım peşinizden inanmayan takip etmesini
ÜfffAgalar el büyütiyim size uykudan kalktım yatıcam geri 😂😂
El bir kupon varsa tutarıyla 5k lık kuponu atsın kelle başı 500 kagıt benden size 😉
Sakin ol sampion ben seni takiplemem capsız buradaki dostlara kayıp kuponu gösterme borcun var adamsan o kadar hadi iyi geceler 😘Lafını bilde konuş gerzek davetiyemi yolladım peşinizden inanmayan takip etmesini
Metin sen alışsın dolandırılmayada 😂😂kanka kuponu atarmısn
Metin yakti bizi zaten sorma puahhahahMetin sen alışsın dolandırılmayada 😂😂
Sergen hocam nasıl tufaya düştü 😅😅😅
bugun roll yapamadı ona yenık dustuMetin sen alışsın dolandırılmayada 😂😂
Sergen hocam nasıl tufaya düştü 😅😅😅
Yırtık dondan çıkar gibi ne diye dahil oluyorsun öyleyseSakin ol sampion ben seni takiplemem capsız buradaki dostlara kayıp kuponu gösterme borcun var adamsan o kadar hadi iyi geceler 😘
dost kuponu atsan kaybın olmaz atmasan buradaki herkes oynamadığını düşünücekYırtık dondan çıkar gibi ne diye dahil oluyorsun öyleyse
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim hem bu rolling konusu da değil
Adam boş yere takip ettiriyor bunada önlem almanız lazım ama sayın modum bizde açalım insanları kandıralım olur mu olmazKonuyu farklı yerlere çekmeyin beyler
Geceniz güzel olsun