- 19,249
- 5,022
- 113
18-22
Aga bizde -300k dayiz ama anlik kâr önemli kumarda puahhaZararı kurtaramadık ki 2 günde 20k kayıp var
Yine de bakalım![]()
son 300 gunde 100 k zarardayım mantıklı heAga bizde -300k dayiz ama anlik kâr önemli kumarda puahha
Tecrübe böyle bir şeyAga bizde -300k dayiz ama anlik kâr önemli kumarda puahha
En ufak savaşı olan benim herhalde tüm çabamız sigara ve ekmek parasıson 300 gunde 100 k zarardayım mantıklı he![]()
sımdı senın eleman gelır demeye baslar sıgara deme dıyeEn ufak savaşı olan benim herhalde tüm çabamız sigara ve ekmek parası![]()
Ne yapalım dost arabamı isteyelim ihtiyaç neyse talep osımdı senın eleman gelır demeye baslar sıgara deme dıye
Bizm borc la sen ne anladin senin borcun yok anlamazsin tabi bizi puahhahaAdamlar k dan aşağı rakam konuşmuyorlar![]()
Kesnee berekt dostTeşekkürler dostlar normalde zarar çok bunda dağıtım düşünmüyordum ancak yine de boş geçmek içime sinmez aranızdan 2 kişiye rolling bakiyesi düşünürüz
Herkesin emeğine sağlık
Eyvallah dost seninde kesene bereketTeşekkürler dostlar normalde zarar çok bunda dağıtım düşünmüyordum ancak yine de boş geçmek içime sinmez aranızdan 2 kişiye rolling bakiyesi düşünürüz
Herkesin emeğine sağlık
benım hakkımı @Gannicus yapsa olur mu kankaTeşekkürler dostlar normalde zarar çok bunda dağıtım düşünmüyordum ancak yine de boş geçmek içime sinmez aranızdan 2 kişiye rolling bakiyesi düşünürüz
Herkesin emeğine sağlık
Çok şükür borcumuz yok dost su işsizliği binatlatsak derdimiz kederimiz yok şükürBizm borc la sen ne anladin senin borcun yok anlamazsin tabi bizi puahhaha