- 5,122
- 2,170
- 113
Jakops yine bos yapiyor mk jxjxnx
Ben geçen iki kere ne yaşadım biliyon farklı 2 basket ikiside çeyrek bahsi taraf ikiside 1:50 saniye kala çeyreğin bitimine 19-16 önde ikiside 10 -0 seri yedi ve ikiside ağır favori takımdı aynı skorla bittiAynısı başıma gelmişti 3-4 ay önce yemin ederim gözümün önünde verdi seti
Şansın daim olsun dostum ☘ 🙏🏻 TEBRİKLER ✨Selam dostlar
Kupon 2 maça kaldı
Gelirse 2k dağıtım yaparız
2 kişi 1000 er tl de olabilir
4 kişi 500 er de....
Duruma göre karar veririz
Şans yanımızda olsun
Normaldir bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor. Geçende gördün 4.5 k yi 5 yapamadık aldığımız 3 kupondan 1 sayıdan gittiBen geçen iki kere ne yaşadım biliyon farklı 2 basket ikiside çeyrek bahsi taraf ikiside 1:50 saniye kala çeyreğin bitimine 19-16 önde ikiside 10 -0 seri yedi ve ikiside ağır favori takımdı aynı skorla bitti
Aynen valla bu ara ölü Toprak bar üzerimizde resmenNormaldir bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor. Geçende gördün 4.5 k yi 5 yapamadık aldığımız 3 kupondan 1 sayıdan gitti
10 k 13 k olmuyor 400 tl 10 bin oluyor eskiden başıma çok geldi knkNormaldir bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor. Geçende gördün 4.5 k yi 5 yapamadık aldığımız 3 kupondan 1 sayıdan gitti