http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,906
10,924
113
her detayi anlatiyimmi mk bagzi seyler var iste parasz kaldim 1 2 haftadr foruma daldim isim var ancak duzensiz.. kumar oynuyoruz diye herkes tepkili tavirli iyice manyak sandiniz beni heralde.. kasa yapar gotu toplar kafami toplarim ben kisa surede iki makara yaptik iyice mal yerine koydunuz is guç yok diye surada takiliyorum sadece yarin obur gun kaybolur islerime bakarim zaten.. en az sizler kadar kumarbazim butun sikintim bu... aile gelir durumu gayet iyi. borcum da yok ufak tefek faturaya sıkıstım bu ay bir akrabama 1 mesaj 2 kelime yazmam faturayi odettirdi. bakin sanalda iki kelime mesajlarla kimseyi taniyamzsiniz burada gordugunuz kisi reel hayatinda bambaska olabilir aklinizda olsun.
Proletarya, senin harbiden ciddi ciddi problemlerin var yaşın kaç bilmiyorum ama bundan sonra şakasına dahi takılmam sana, muhattap olmayız, yolun açık olsun.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,134
9,736
113
her detayi anlatiyimmi mk bagzi seyler var iste parasz kaldim 1 2 haftadr foruma daldim isim var ancak duzensiz.. kumar oynuyoruz diye herkes tepkili tavirli iyice manyak sandiniz beni heralde.. kasa yapar gotu toplar kafami toplarim ben kisa surede iki makara yaptik iyice mal yerine koydunuz is guç yok diye surada takiliyorum sadece yarin obur gun kaybolur islerime bakarim zaten.. en az sizler kadar kumarbazim butun sikintim bu... aile gelir durumu gayet iyi. borcum da yok ufak tefek faturaya sıkıstım bu ay bir akrabama 1 mesaj 2 kelime yazmam faturayi odettirdi. bakin sanalda iki kelime mesajlarla kimseyi taniyamzsiniz burada gordugunuz kisi reel hayatinda bambaska olabilir aklinizda olsun.
Ulan oğlum madem iki kelimeyle faturanı ödettirebiliyordun niye iki haftadır sabah akşam konularda fatura sinyali atıp duruyorsun her yerde senin fatura sinyalini görüyoruz. Millete üç kuruş rol bakiyesi attın diye niye millete ızdırap olmaya çalışıyorsun. Şurda benim kadar dağıtım yapmadın sen onu hepimiz biliyoruz. Biz bir kere ağzımızı açıp millete kelime yapmıyoruzki neyin kelimesini yapıcaz .Sen neyin davasını yapıyorsun neyin rollenmesini yapıyon anlamış değiliz. Hadi kardeş bak sen yoluna en iyisi. Bahtın açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...