http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,199
7,363
113
Uşağa geldim asker arkadaşımın yanina hamama gitmiştik üniversite caddesi ışıl ışıl di çok güzeldi 2015 de
Uşak şimdi daha güzel dost üniversite baya geliştirdi burayı. Gelirsen çorba ikram edemem ama bi yumurta çakarız knk 🥸

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,963
6,325
113
Birazdan sonuçlanır

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,109
4,442
113
Çocuğum olsa bu kadar ağlasa bi şamar patlatırdim vallaha. Yakışmıyor dost insana, bu hayatta neler yaşadım bi ben bilirim bi Allah. Faturam için gidip kimseye ağlamadım.
Diyorum ya. Faturamı ödeyemeyince hattımı taşıdım. Kimseye gidip faturamı öder misin diye ağlamadım ben. Utanırım istemeye zaten

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,163
7,074
113
Faturaya para kalmıyor.
her detayi anlatiyimmi mk bagzi seyler var iste parasz kaldim 1 2 haftadr foruma daldim isim var ancak duzensiz.. kumar oynuyoruz diye herkes tepkili tavirli iyice manyak sandiniz beni heralde.. kasa yapar gotu toplar kafami toplarim ben kisa surede iki makara yaptik iyice mal yerine koydunuz is guç yok diye surada takiliyorum sadece yarin obur gun kaybolur islerime bakarim zaten.. en az sizler kadar kumarbazim butun sikintim bu... aile gelir durumu gayet iyi. borcum da yok ufak tefek faturaya sıkıstım bu ay bir akrabama 1 mesaj 2 kelime yazmam faturayi odettirdi. bakin sanalda iki kelime mesajlarla kimseyi taniyamzsiniz burada gordugunuz kisi reel hayatinda bambaska olabilir aklinizda olsun.

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,153
4,706
113
her detayi anlatiyimmi mk bagzi seyler var iste parasz kaldim 1 2 haftadr foruma daldim isim var ancak duzensiz.. kumar oynuyoruz diye herkes tepkili tavirli iyice manyak sandiniz beni heralde.. kasa yapar gotu toplar kafami toplarim ben kisa surede iki makara yaptik iyice mal yerine koydunuz is guç yok diye surada takiliyorum sadece yarin obur gun kaybolur islerime bakarim zaten.. en az sizler kadar kumarbazim butun sikintim bu... aile gelir durumu gayet iyi. borcum da yok ufak tefek faturaya sıkıstım bu ay bir akrabama 1 mesaj 2 kelime yazmam faturayi odettirdi. bakin sanalda iki kelime mesajlarla kimseyi taniyamzsiniz burada gordugunuz kisi reel hayatinda bambaska olabilir aklinizda olsun.
Çok uzun la milletin okumaya gücü kalmadı bunu

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,109
4,442
113
Yav hadi yol al sen. Hala burda mısın

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,032
5,652
113
Kırmayın birbirinizi siktiredin

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,940
10,975
113
Dost insanız beşer, şaşarız. Görüpte düzeltmessek vebalimiz olur. Küçük sıkıntılarını anlattığın insanların büyük sikintilari olabilir. Onlara da saçma gelir bu durum ve bunu sana anlatmaya çalışırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...