- 14,217
- 7,371
- 113
Sabah faturayı ödeyememesinin sebebi olarak forumu gösterip kızıp gitmişti sanırım hala anlam veremedim bu durumaUsta senin calisman lazım ben senin ruh halini hiç iyi görmüyorum
Sabah faturayı ödeyememesinin sebebi olarak forumu gösterip kızıp gitmişti sanırım hala anlam veremedim bu durumaUsta senin calisman lazım ben senin ruh halini hiç iyi görmüyorum
Ortakiz hshddKim kız ?
çalisiyorum zaten 1 ay tokiye is yaptik 3 milyon para kazandirdim hersey burda gorundugu gibi değildirUsta senin calisman lazım ben senin ruh halini hiç iyi görmüyorum
Puahahahha yörükmüsün sen 😂😂Ortakiz hshdd
Sen kazanmadın mı bişeyçalisiyorum zaten 1 ay tokiye is yaptik 3 milyon para kazandirdim
3 milyon kazandım diyecen sandimçalisiyorum zaten 1 ay tokiye is yaptik 3 milyon para kazandirdim
Barem 247.5 olmuşBir sonraki molaya olsun artık şu üst
abimin isi muhasebecigim ben ekonomistim3 milyon kazandım diyecen sandim![]()
1 dk ya etıket showBir sonraki molaya olsun artık şu üst
Kurt ayazı unuturda yediği kış aklında kalırmış3 milyon kazandım diyecen sandim![]()
Son adimda gelsede hizlica getirtip yatsakBir sonraki molaya olsun artık şu üst
Dostumuz çalışsa bile bahsi yattığı için patronu suçlu görür, 2.gün ü patrona trip atar, kovulur.Usta senin calisman lazım ben senin ruh halini hiç iyi görmüyorum
Bende deri işi yapıyorum derimodun ceosuyumabimin isi muhasebecigim ben ekonomistim![]()