- 16,979
- 2,742
- 113
15.15
Sen zamanını bekle kardeşim hayatımda ilk defa böyle bir damga yiyorm ben sana dedim ki atığın rol parası kredi otamatık çekti ama özür diledim ve rol açınca senden bahsedeceğimi söyledim sen beni sürekli buraya kepaze etme derdindesin ama bende seni yazdım burda her rolde seni anıcamDolandırıcılik ayrı sözünde durmamak ayri. En başta rol yapmicam diyebilirdin. Yapacam diyip kaybolursan olmaz
aç rolunu de paylaş bir kac kişiyle görelim öyle yapacam böyle yapacam demeyle olmuyor. Sen dahil o gün 3 kişi aynısını yaptı sizleri yazdim ben aklıma. İyi niyeti suistimal etmeyin birdaha... Hadi selâmet leSen zamanını bekle kardeşim hayatımda ilk defa böyle bir damga yiyorm ben sana dedim ki atığın rol parası kredi otamatık çekti ama özür diledim ve rol açınca senden bahsedeceğimi söyledim sen beni sürekli buraya kepaze etme derdindesin ama bende seni yazdım burda her rolde seni anıcam
Tam dostum ben seni anıcam rollerdeaç rolunu de paylaş bir kac kişiyle görelim öyle yapacam böyle yapacam demeyle olmuyor. Sen dahil o gün 3 kişi aynısını yaptı sizleri yazdik ben aklıma. İyi niyeti suistimal etmeyin birdaha... Hadi selâmet le