http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 850 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
Dolandırıcılik ayrı sözünde durmamak ayri. En başta rol yapmicam diyebilirdin. Yapacam diyip kaybolursan olmaz
Sen zamanını bekle kardeşim hayatımda ilk defa böyle bir damga yiyorm ben sana dedim ki atığın rol parası kredi otamatık çekti ama özür diledim ve rol açınca senden bahsedeceğimi söyledim sen beni sürekli buraya kepaze etme derdindesin ama bende seni yazdım burda her rolde seni anıcam

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,078
3,353
113
40-a ne oluyor beyler tenisten cok anlamıyom ben

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,803
24,456
113
Sen zamanını bekle kardeşim hayatımda ilk defa böyle bir damga yiyorm ben sana dedim ki atığın rol parası kredi otamatık çekti ama özür diledim ve rol açınca senden bahsedeceğimi söyledim sen beni sürekli buraya kepaze etme derdindesin ama bende seni yazdım burda her rolde seni anıcam
aç rolunu de paylaş bir kac kişiyle görelim öyle yapacam böyle yapacam demeyle olmuyor. Sen dahil o gün 3 kişi aynısını yaptı sizleri yazdim ben aklıma. İyi niyeti suistimal etmeyin birdaha... Hadi selâmet le

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
aç rolunu de paylaş bir kac kişiyle görelim öyle yapacam böyle yapacam demeyle olmuyor. Sen dahil o gün 3 kişi aynısını yaptı sizleri yazdik ben aklıma. İyi niyeti suistimal etmeyin birdaha... Hadi selâmet le
Tam dostum ben seni anıcam rollerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...