- 37,565
- 24,987
- 113
40-0
Bol şansŞansımız açık olsun dostlar
Oğlum sen kırıkmısOoooo rol açacam diyip açmayan beyefendi nasılsınız?
Pazartesi yüklü rollere başlayacam ama yemim ederim her rol başında sana sövecem başlık atıp ben sana geçen dedim ki kredi borcum vardı çekti özür de diledim maaş yatarsa acıcam dedimOoooo rol açacam diyip açmayan beyefendi nasılsınız?
Bekliyelim bakalım açacak mıSeneye açar dost acelesi yoktu 🤣
Ama sen sürekli bemı dolandırcı gibi ifşalıyorsn ben sana dedim ben özür de diledim para gelirse açıcam dedim ama sen hala kaşınıyorsun beni ifşalama peşine düşmüşsünOoooo rol açacam diyip açmayan beyefendi nasılsınız?
Başla da bir kaç kişi faydalansın görecez bakalımPazartesi yüklü rollere başlayacam ama yemim ederim her rol başında sana sövecem başlık atıp ben sana geçen dedim ki kredi borcum vardı çekti özür de diledim maaş yatarsa acıcam dedim
Yok ben her başladığım da senin adını anıcam güzel bir şekilde ben senden özür de diledim açıklama da yaptm ama sen kaşınmaya başladınBaşla da bir kaç kişi faydalansın görecez bakalım
Dolandırıcılik ayrı sözünde durmamak ayri. En başta rol yapmicam diyebilirdin. Yapacam diyip kaybolursan olmazAma sen sürekli bemı dolandırcı gibi ifşalıyorsn ben sana dedim ben özür de diledim para gelirse açıcam dedim ama sen hala kaşınıyorsun beni ifşalama peşine düşmüşsün