Bu parayla gitmezse kendi parasiyla acar o zaman birazdanyok yok gitmesin ya kafi kar güzel zaten emnaet kasa
Bu parayla gitmezse kendi parasiyla acar o zaman birazdanyok yok gitmesin ya kafi kar güzel zaten emnaet kasa
açar dostumuz eli açık gönlü güzel insandırBu parayla gitmezse kendi parasiyla acar o zaman birazdan![]()
Tamam hakan sakın ol oynayacan kumarBit artık
DdddddddGene uzadı
Kazanci daim olsu dostumDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
Senin gibi dost dostlarında senin aynan 😎açar dostumuz eli açık gönlü güzel insandır
Kesene bereket reisDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
teşekkürlerSenin gibi dost dostlarında senin aynan 😎
sorun yok reis beklemdeyiz , tekrardan tebrikler , borcları temizle gelDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
uDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
Daim olsun kesene bereketDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
Rica ederimteşekkürler
Tebriklwr kralDostlar dağıtım işini 1 2 saate halledeceğim öncelikle bazı borçlar var onları ödemem gerekiyor
Herkessin emeğine sağlık
Zorla geldi uzadı maçTebriklwr kral