- 17,139
- 12,247
- 113
🤣🤣🤣🥳🥳Tebrikler wonnnn etiket bir dal sigara
🤣🤣🤣🥳🥳Tebrikler wonnnn etiket bir dal sigara
sen önce kimligini açik et gizli devletBabalar baştan beri takipteyim daha hiç rol almadim 1 aydir. Hep alanlardan bana bir kişilik kontenjan olur mu rica etsem
Evet tepki çekti o kaldirdikKâğıda tarih yazıp selfi çekmesi lazımdı kalktı mı o
Baba nereye yukleyeyim evrakları. Foto da lazım mı simetrikSGK dökümünü atar mısın buraya, son 3 ay SGK çalışan olman lazim
Boşver dost napcan milletin kimliğini dost de geç 😂sen önce kimligini açik et gizli devlet
Ulan gardaş niye birileri beni biriyle itham ediyor. Benim adım furkan kaymakçı. Var mı başka böyle biri Forum dasen önce kimligini açik et gizli devlet
Dm den bana atıyorsun ben girişini yapacağım. Giriş kartında yarın çıkarBaba nereye yukleyeyim evrakları. Foto da lazım mı simetrik
Soy ismin güzelmiş KaymakçıUlan gardaş niye birileri beni biriyle itham ediyor. Benim adım furkan kaymakçı. Var mı başka böyle biri Forum da
Ağzın bal yesinBoşver dost napcan milletin kimliğini dost de geç 😂
İban at abi tescilliyelimUlan gardaş niye birileri beni biriyle itham ediyor. Benim adım furkan kaymakçı. Var mı başka böyle biri Forum da
Ağzımı karıştırma sende 🥸Ağzın bal yesin
Muro başkanımmmm 🤣🤣Soy ismin güzelmiş Kaymakçı