http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 6k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,026
4,554
113
kardeşim her konuda 50 kere anlattım, bu çakalın bana @fearjr1992 kardeşime ve @Kemal34 kardeşime borcu var, üstelik 3-4 kişi daha var. herif karaktersizin teki, benim ağzımdan kimse için böyle laflar duyamazsınız. bu herif insanlara üstten bakan, sürekli aç it gibi dmden para dilenen bir adamdır. roll açıp yalandan kapatan, borç aldığı adamla dalga geçen bir adamdır. yüzü tutmadığı için geçen ay giremedi foruma. he ben yine diyorum, soğuk günler geçer sıcak günler gelir kardeşim. bu herife dostum diyen, bizden uzak olsun.
3 4 kişi vay be yok kardeşim size para haketmiyosunuz siz

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,037
2,031
113
kardeşim her konuda 50 kere anlattım, bu çakalın bana @fearjr1992 kardeşime ve @Kemal34 kardeşime borcu var, üstelik 3-4 kişi daha var. herif karaktersizin teki, benim ağzımdan kimse için böyle laflar duyamazsınız. bu herif insanlara üstten bakan, sürekli aç it gibi dmden para dilenen bir adamdır. roll açıp yalandan kapatan, borç aldığı adamla dalga geçen bir adamdır. yüzü tutmadığı için geçen ay giremedi foruma. he ben yine diyorum, soğuk günler geçer sıcak günler gelir kardeşim. bu herife dostum diyen, bizden uzak olsun.
Merak ettim kaç para borç

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,285
2,914
113
Kanka ba n yersin dikkat et geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...