- 85,809
- 30,240
- 113
27
3 4 kişi vay be yok kardeşim size para haketmiyosunuz sizkardeşim her konuda 50 kere anlattım, bu çakalın bana @fearjr1992 kardeşime ve @Kemal34 kardeşime borcu var, üstelik 3-4 kişi daha var. herif karaktersizin teki, benim ağzımdan kimse için böyle laflar duyamazsınız. bu herif insanlara üstten bakan, sürekli aç it gibi dmden para dilenen bir adamdır. roll açıp yalandan kapatan, borç aldığı adamla dalga geçen bir adamdır. yüzü tutmadığı için geçen ay giremedi foruma. he ben yine diyorum, soğuk günler geçer sıcak günler gelir kardeşim. bu herife dostum diyen, bizden uzak olsun.
Merak ettim kaç para borçkardeşim her konuda 50 kere anlattım, bu çakalın bana @fearjr1992 kardeşime ve @Kemal34 kardeşime borcu var, üstelik 3-4 kişi daha var. herif karaktersizin teki, benim ağzımdan kimse için böyle laflar duyamazsınız. bu herif insanlara üstten bakan, sürekli aç it gibi dmden para dilenen bir adamdır. roll açıp yalandan kapatan, borç aldığı adamla dalga geçen bir adamdır. yüzü tutmadığı için geçen ay giremedi foruma. he ben yine diyorum, soğuk günler geçer sıcak günler gelir kardeşim. bu herife dostum diyen, bizden uzak olsun.
Kanka ba n yersin dikkat et geçmiş olsunkardeşim her konuda 50 kere anlattım, bu çakalın bana @fearjr1992 kardeşime ve @Kemal34 kardeşime borcu var, üstelik 3-4 kişi daha var. herif karaktersizin teki, benim ağzımdan kimse için böyle laflar duyamazsınız. bu herif insanlara üstten bakan, sürekli aç it gibi dmden para dilenen bir adamdır. roll açıp yalandan kapatan, borç aldığı adamla dalga geçen bir adamdır. yüzü tutmadığı için geçen ay giremedi foruma. he ben yine diyorum, soğuk günler geçer sıcak günler gelir kardeşim. bu herife dostum diyen, bizden uzak olsun.
Kansız adam nedir bu konu detayı ya neler oldu3 4 kişi vay be yok kardeşim size para haketmiyosunuz siz
300 TUrk lirasiMerak ettim kaç para borç