- 42,743
- 11,750
- 113
Iste adam iste feraset basarir miyiz ki acep 🥺Kendi payımdanda seni ekliyorum ortağım olarak
Iste adam iste feraset basarir miyiz ki acep 🥺Kendi payımdanda seni ekliyorum ortağım olarak
Bu yükseliş yaparsam seni görecem aklımdasın beklemede kalBende atabilir miyim
Bende atayım mi hahahahaha
Kardes yanlış anlama ama seninle aram yok diye hak yiyorsun ama önemli değil bunu Allah senden çıkarır @Mamoste etkinlik için tesekkurler
Eyvallah bol şanslarBu yükseliş yaparsam seni görecem aklımdasın beklemede kal
Aramın olmadığı selamin sabahımın olmadığı çok insana ödül attım ben hemde ne ödüllerKardes yanlış anlama ama seninle aram yok diye hak yiyorsun ama önemli değil bunu Allah senden çıkarır @Mamoste etkinlik için tesekkurler
Benim seninle isim yok ben en baştan beri takip ediyorum ve sen şu anda hak yiyorsun önemli değil kumarda kaybettim derim. Senin adaletini görmüş olduk sıkıntı yokAramın olmadığı selamin sabahımın olmadığı çok insana ödül attım ben hemde ne ödüller
Hatayı kendinde ararsın uzatmayalim bol şanslar
Kaale alma su kan emiciyi salla bosverAramın olmadığı selamin sabahımın olmadığı çok insana ödül attım ben hemde ne ödüller
Sende aeref hayaiyet olsa zaten müdahale etmezdimKaale alma su kan emiciyi salla bosver
İşin yoksa alıntılama tartışma yaratma dostum ben kimseye adaletsizlik yapmam senin gibi bir kaç kişi haricindeBenim seninle isim yok ben en baştan beri takip ediyorum ve sen şu anda hak yiyorsun önemli değil kumarda kaybettim derim. Senin adaletini görmüş olduk sıkıntı yok
selamsızsabahsız ben varım efendimAramın olmadığı selamin sabahımın olmadığı çok insana ödül attım ben hemde ne ödüller
Allah gerekeni yapar sana haydi selametleİşin yoksa alıntılama tartışma yaratma dostum ben kimseye adaletsizlik yapmam senin gibi bir kaç kişi haricinde
Konu da takip edene ödül vs diye vaadimiz olmadıBenim seninle isim yok ben en baştan beri takip ediyorum ve sen şu anda hak yiyorsun önemli değil kumarda kaybettim derim. Senin adaletini görmüş olduk sıkıntı yok
Anladim sanada iyi forumlarKonu da takip edene ödül vs diye vaadimiz olmadı
Adet yerini bulsun diye rastgele 2 3 kişi seçilmiştir
Ortada adaletsiz bir durum yok
İyi forumlar
@Shellac bu adam niye banlanmiyor dost işi gücü milletten para koparmak bide küfür ediyor bizde mi küfür edelimSen sıktır git haydi ar yoksunu insanları siklemiyorum
Bu işlere Allah ı karıştırma aylar önce de beddua eden adamsın bana. Bir değişiklik yok aynı tas ayni hamamsinAllah gerekeni yapar sana haydi selametle
Birader sen haklısın haydi iyi forumlarBu işlere Allah ı karıştırma aylar önce de beddua eden adamsın bana. Bir değişiklik yok aynı tas ayni hamamsin
Allah aşkına yapsana@Shellac bu adam daha beni kışkırtırsa daha fazlasını yaparım