- 13,382
- 3,467
- 113
Yok sohbet ederiz senle burda ekip net zaten ama var ya keşke jamaika orda 26 24 lose lasaymış dedirtti 😀Ekip belli hiç yorulma 🤣🤣
Yok sohbet ederiz senle burda ekip net zaten ama var ya keşke jamaika orda 26 24 lose lasaymış dedirtti 😀Ekip belli hiç yorulma 🤣🤣
Hayırdır çete savaşları mı yapıcaz ona göre elimiz boş gelmeyelimSende çeteni çağırıyorsun dost😃😃
Bak mesela bu kahpelik utanmadan bide takip edersin simdiYok sohbet ederiz senle burda ekip net zaten ama var ya keşke jamaika orda 26 24 lose lasaymış dedirtti 😀
Adamı banlat da rahatla kardeşBak mesela bu kahpelik utanmadan bide takip edersin simdi
Yok dedim ya sohbete geldim normalde gerçekten asla böyle bir şey yapmam ama hak yenmesi nefret ettiğim şeydirBak mesela bu kahpelik utanmadan bide takip edersin simdi
Noldu abi? Sana yanlismi yapildiBak mesela bu kahpelik utanmadan bide takip edersin simdi
Ne banlatcam la işim yokmuş gibi şurda dagittimiz paralari kimse görmemiş hala aynı kisiler deniyorAdamı banlat da rahatla kardeş
Hakkın mi yendi dostYok dedim ya sohbete geldim normalde gerçekten asla böyle bir şey yapmam ama hak yenmesi nefret ettiğim şeydir
Hakketten ayıp ama artık bu yaptığın. Bı kere hoşuna gitmeyen durum olduysa daha bu adamın rolünü takip etmezsin olur biter. Nedir bu laf şimdi valla ayıp, kaç kez rol takip ettim sayı fazla oldu ödül alamadım ne yapayım yani, benimde başıma geldi rolda 20 kişi aralıksız takip etmiş hepsine nasıl ulasayimYok sohbet ederiz senle burda ekip net zaten ama var ya keşke jamaika orda 26 24 lose lasaymış dedirtti 😀
Bol şans dostŞans yanımızda olsun
Dostum tartışmaya girmicemde sana bişey dicem. Dündü heralde 500 oranlı konu da herkes gelebilir bekle yazdı bol şans yazdı bende yazdım tabi. Herkesin mesajı beğendin benimkini beğenmedin. Gecen güzel olsun 🥳Bak mesela bu kahpelik utanmadan bide takip edersin simdi
Yendi tabi bu adam bir saniye bile durmadan takip etti ama son son adımda won olunca geldin herkes gördü tostHakkın mi yendi dost
Adam kendini etiketlemis😃😃@Metingencu alaka seviyesi yardı
Metings olcakti banlandi metin kankam@Metingencu alaka seviyesi yardı