Farketmez ikinizde adil yapıyonuz takip ediyom ben konularıSinan yapsın reis daha adil yapıyor sanki herkes de onu istiyor
Farketmez ikinizde adil yapıyonuz takip ediyom ben konularıSinan yapsın reis daha adil yapıyor sanki herkes de onu istiyor
Ya kardo adam kaç kişiye verecek. Ne verecek. Bunları bilmeden neye göre yapacaksın.Tamamdır dostlar ben yapıyorum itiraz eden bana etsin
Yani sayı belli olsa beşiktaş yapsın sinan yapsın sen yap farketmezYa kardo adam kaç kişiye verecek. Ne verecek. Bunları bilmeden neye göre yapacaksın.
Kardeş kişisine göre konuşmayı sende biliyosundur diye düşünüyorum hep böyle olmaya çalışıyorum ama uslübü bilmeyene görede konuşmayı iyi yaparım 😉Bak bak ne kadar kibar
40 kişiye 500 gider yaYani sayı belli olsa beşiktaş yapsın sinan yapsın sen yap farketmez
O da var biz liste hazırlayalım da sayıyı düşürür dilerse @Mamoste zaten işte yeterli vakti yok gelip bide liste hazırlayın diyip onla uğraşmasınYa kardo adam kaç kişiye verecek. Ne verecek. Bunları bilmeden neye göre yapacaksın.
Ahahah cansın doğru diyosun bazıları hödüklük bazıları kibarlık hakediyoKardeş kişisine göre konuşmayı sende biliyosundur diye düşünüyorum hep böyle olmaya çalışıyoruz ama uslübü bilmeyene görede konuşmayı iyi yaparım 😉
Aynen mantıklı benceO da var biz liste hazırlayalım da sayıyı düşürür dilerse @Mamoste zaten işte yeterli vakti yok gelip bide liste hazırlayın diyip onla uğraşmasın
Haşim olsa tüm kazancını verirdi net 😜40 kişiye 500 gider ya
Bu dediğin kişiye göre konuşma olayı her yöne çekilebilir dost. Mesela ben şuan roll sahiplerine böyle kibar mı konuşuyorsun diye sorabilirim ama sormıcam 🥳Kardeş kişisine göre konuşmayı sende biliyosundur diye düşünüyorum hep böyle olmaya çalışıyoruz ama uslübü bilmeyene görede konuşmayı iyi yaparım 😉
Bazıları daha ötesini hakediyoda burdan olmuyo 😁😉Ahahah cansın doğru diyosun bazıları hödüklük bazıları kibarlık hakediyo
Çünkü senin konularda adaletsiz dağıtım oluyor demişlerdi o yüzden sanırım. Net bilgiye sahip değilim ama2 konudur çok dikkat ediyorum liste neden önemli dostlar
Ayıpsın kredi çeker dağıtırımda banka kredi vermiyor işten çıktığımızı öğrenmiş 🤦🏻♂️Haşim olsa tüm kazancını verirdi net 😜
Listeyi kim yaparsa adaletli olur dostÇünkü senin konularda adaletsiz dağıtım oluyor demişlerdi o yüzden sanırım. Net bilgiye sahip değilim ama
Sen nerene çekmek istersen sendeyim bıraktım 😂😂Bu dediğin kişiye göre konuşma olayı her yöne çekilebilir dost. Mesela ben şuan roll sahiplerine böyle kibar mı konuşuyorsun diye sorabilirim ama sormıcam 🥳
Gönlü bol dostum benimAyıpsın kredi çeker dağıtırımda banka kredi vermiyor işten çıktığımızı öğrenmiş 🤦🏻♂️