- 38,729
- 37,655
- 113
Haberler sendeBol şans Yükseliş başladımı😀
Haberler sendeBol şans Yükseliş başladımı😀
Yükseliş dönemi geldi de çattı 😀Bol şans Yükseliş başladımı😀
Evet birgün olacak bu günlerde bütçe çok dar Ferhat sigara parasını aldikmi şampiyonuzDuyumlar aldım dost 20 k koymuşsuntebrikler
Ben aşağı doğru gidiyorum henüz batmadik ama batabiliriz batarsak mamoste ortaya çıkması lazım 😀Haberler sende![]()
Öyle dostEvet birgün olacak bu günlerde bütçe çok dar Ferhat sigara parasını aldikmi şampiyonuz
Silekelen kalk ayağa dost sen batarsan forum batarBen aşağı doğru gidiyorum henüz batmadik ama batabiliriz batarsak mamoste ortaya çıkması lazım 😀
Sen batarsan hepimiz öksüz kalırız forumda hahahahahBen aşağı doğru gidiyorum henüz batmadik ama batabiliriz batarsak mamoste ortaya çıkması lazım 😀
Bol şanslar dostumSelam dostlar
Bu sefer acele etmeden daha mantıklı tercihler yapamaya çalışarak sonuca ulaşmaya çalışacağız.
Vakti olıpta takip etmek isteyen dostlar takip edebilir
Şans yanımızda olsun
Hoşgeldin dostBol şanslar dostum
İşte dost çalışıyor benim gibi@Mamoste gönder gelsin kardeşim beklemedeyiz
Çalışıyo dost az daha bekleyelim gelir@Mamoste gönder gelsin kardeşim beklemedeyiz
Aynenİşte dost çalışıyor benim gibi
Biz boştayız ya herkezi öyle zannediyoruz😂 kolay gelsin dost bu aradaİşte dost çalışıyor benim gibi
Umarım iyi bi kasa yapar ✌Çalışıyo dost az daha bekleyelim gelir
Son adımda yapar gibi umuyoruz az önce cska efsane geldi 23 20 den 23 24 öne geçtiUmarım iyi bi kasa yapar ✌
Yapacak eminim tercihleri güzel dostunUmarım iyi bi kasa yapar ✌
Voleybola hakim belli çünkü cska son çeyreğe sıkışınca totosu genelde 47.5 üst yapıyorduYapacak eminim tercihleri güzel dostun