- 10,093
- 6,438
- 113
mamo uyudu galiba iyi sabahlar herkese kaçtim ben
Öyle dost çekenlerden kimse ertesi gun selam sabah vermedi gerek yok yaniinsan nankördür yaranamazsin 40 kere iyilik yapsan 1 kere yapmasan kötü olursun
Dost arkadas eskiden beri iyi dagitan birisi yarin isi felan vardir yada yorulmuştur uyuya kalmıştırBenden takip bu kadar ne olursa olsun insan bir haber verir valla o kadar kişi etiketledi adamın umrunda bile değil uyuduysa bile o 2.adımı attıktan sonra ses bile çıkmadı adamdan herkes kendini ağırdan alıyor
Başkası olsa en ağır eleştiriyi yapardık dostBenden takip bu kadar ne olursa olsun insan bir haber verir valla o kadar kişi etiketledi adamın umrunda bile değil uyuduysa bile o 2.adımı attıktan sonra ses bile çıkmadı adamdan herkes kendini ağırdan alıyor
Ben kötü birşey söylemedim dostum uyuyacaksa en azından haber de verebilirdi haklı ya da haksızım demedim 🙋Başkası olsa en ağır eleştiriyi yapardık dost
Ama bu öyle biri değil yanlış adam değil yani
Yoksa dediklerinin harfi harfine haklısın
Tmm dost senide biliyoruz haklısın haksızsın demedikBen kötü birşey söylemedim dostum uyuyacaksa en azından haber de verebilirdi haklı ya da haksızım demedim 🙋
Karakola Kayıp ihbarında bulundu millet senin için, emniyet seni arıyor şuanDostlar kusura bakmayın sızıp kalmışım
Kimler burada
adamlar arkandan lafı atmış hemen birşey söylememişsin diye yazık sen para vermeye çalışıyorsun adamlar sana laf atıyo .Dostlar kusura bakmayın sızıp kalmışım
Kimler burada
Atmadım valla 🥸adamlar arkandan lafı atmış hemen birşey söylememişsin diye yazık sen para vermeye çalışıyorsun adamlar sana laf atıyo .
Uykun varsa yat uyu dost senden onemli degilDostlar kusura bakmayın sızıp kalmışım
Kimler burada
Yazıklar olsun. Role başladıysan uyumanın yasak olduğunu bilmek lazımDostlar kusura bakmayın sızıp kalmışım
Kimler burada
Uyu reis ne rollü ya körünün gecesindeDostlar kusura bakmayın sızıp kalmışım
Kimler burada
Bilemedim dostYazıklar olsun. Role başladıysan uyumanın yasak olduğunu bilmek lazım
Tamam affettik 😀 gönder 3 e bakalım.Bilemedim dost![]()