http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,500
4,488
113
Benden takip bu kadar ne olursa olsun insan bir haber verir valla o kadar kişi etiketledi adamın umrunda bile değil uyuduysa bile o 2.adımı attıktan sonra ses bile çıkmadı adamdan herkes kendini ağırdan alıyor

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,156
5,456
113
Benden takip bu kadar ne olursa olsun insan bir haber verir valla o kadar kişi etiketledi adamın umrunda bile değil uyuduysa bile o 2.adımı attıktan sonra ses bile çıkmadı adamdan herkes kendini ağırdan alıyor
Dost arkadas eskiden beri iyi dagitan birisi yarin isi felan vardir yada yorulmuştur uyuya kalmıştır

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,040
18,866
113
Başkası olsa en ağır eleştiriyi yapardık dost
Ama bu öyle biri değil yanlış adam değil yani
Yoksa dediklerinin harfi harfine haklısın

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,500
4,488
113
Başkası olsa en ağır eleştiriyi yapardık dost
Ama bu öyle biri değil yanlış adam değil yani
Yoksa dediklerinin harfi harfine haklısın
Ben kötü birşey söylemedim dostum uyuyacaksa en azından haber de verebilirdi haklı ya da haksızım demedim 🙋

Cuneyt676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
45
28
Forumda hangi konuya girsem bir olay var film izleyecegime sizleri izleyip okusam daha çok eglenirim 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...