- 37,247
- 24,547
- 113
Konuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Kesesine bereketKonuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Helal lan Emre'ye 😂😂😎😎Konuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Benide soledin mi 😂😂😂Konuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Bol şanslar beni unutma saydınKonuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Valla ben isim verdim kendi 5 kişi seçip 500 er roll yaptıracakBol şanslar beni unutma saydın![]()
beni soylediyse böluselim seninleBenide soledin mi 😂😂😂
Canimsin 🙏beni soylediyse böluselim seninle![]()
Mülayim i de bonus olarak listenin başına koyaydin 😀Konuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
laf olsun diye demiyorm gercekden yarisi seninCanimsin 🙏
Eyvallah krKonuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
Eline sağlık ustaKonuda aktif olan ve aktif rolling yapan arkadaşlardan 7 kişiye gönderecek. Ben de bir kaç kişi söyledim. Dargın olduğum kişilerden de söyledim. Kim etkinlik vs. Açıyorsa o kazansın
tek kat çevir çekMülayim i de bonus olarak listenin başına koyaydin 😀
Can gardasim 🥰Mülayim i de bonus olarak listenin başına koyaydin 😀
Kesesine bereket..6 kişiye yazdı
@Shellac burası kilit