- 7,524
- 5,974
- 113
Estağfurullah ne kusuru biraz önce bolmeseydin kasa 0 di zatenAklıma çok yatan maçlar olmadığı için kasa bölerek gittim kusura bakmayın dostlar
Estağfurullah ne kusuru biraz önce bolmeseydin kasa 0 di zatenAklıma çok yatan maçlar olmadığı için kasa bölerek gittim kusura bakmayın dostlar
Biraz vaktinizi çalıyorum ama rolling sonunda birşeyler kazanmak uğraşındayımEstağfurullah ne kusuru biraz önce bolmeseydin kasa 0 di zaten
Sen kazancla sonlandırda zaman sorun değil sonuçta kazanç sağlamak için oynanıyor bu oyun.Biraz vaktinizi çalıyorum ama rolling sonunda birşeyler kazanmak uğraşındayım
Hedef ve amaç senin amacın hedefi bulman dileğiyle bize bakma sen işsiz güçsüz sabahlıyoruz zaten ödül atmasanda takipteyim voleybol zevkli izlemesi de oynaması da askerde takimdaydim hatta orta oyuncuydum 10 sene önceBiraz vaktinizi çalıyorum ama rolling sonunda birşeyler kazanmak uğraşındayım
Sayı atınca ellesme varmıydı askerdeHedef ve amaç senin amacın bize bakma sen işsiz güçsüz sabahlıyoruz zaten ödül atmasanda takipteyim voleybol zevkli izlemesi de oynaması da askerde takimdaydim hatta orta oyuncuydum 10 sene önce![]()
Pandik kanka klasik hahdhdSayı atınca ellesme varmıydı askerde