- 19,475
- 8,270
- 113
Ona mamo karar verirBir adım daha var
Ona mamo karar verirBir adım daha var
Kendi dedi zaten ben akıl verecek halim yokOna mamo karar verir
Benimde hedef 100k msj ondan sonra forumu terkedecem puabaDost 100k mesaja son 19k kalmış helal
1 gun sonra gerı gelır 1.01Benimde hedef 100k msj ondan sonra forumu terkedecem puaba
O kadar uzun sürmez1 gun sonra gerı gelır 1.01
Yok kanka zaten bence çoğumuz 1 2 seneye bu forumda olmayız büyük ihtimal1 gun sonra gerı gelır 1.01
Bızde oyle dıyoduk mıllet ınstadan cıkmaz bız burdan djdjjdjdjdYok kanka zaten bence çoğumuz 1 2 seneye bu forumda olmayız büyük ihtimal
Seneye düğünüm var benim baya vaktim var hahahahahahYok kanka zaten bence çoğumuz 1 2 seneye bu forumda olmayız büyük ihtimal
Valla is güç yok diye sürekli aktifim yoksa bu kadar aktif olamamBızde oyle dıyoduk mıllet ınstadan cıkmaz bız burdan djdjjdjdjd
Bu zamanda neden evleniyorsun kanka kafan mi iyi senin puahaSeneye düğünüm var benim baya vaktim var hahahahahah
Kanka yaş geçiyor napalımBu zamanda neden evleniyorsun kanka kafan mi iyi senin puaha
PSG nasıl 2.2 getirdi vay mkBu zamanda neden evleniyorsun kanka kafan mi iyi senin puaha
Kornerden atsaydi bariPSG nasıl 2.2 getirdi vay mk
Yazık oldu o kupona zatenKornerden atsaydi bari
Puahaha valla 2 2 olmuş 15 dakika önce istatistige baktım 4 sut çekmiş isabet yoktu bilePSG nasıl 2.2 getirdi vay mk
Poğaça kazandi kanka kos oraya hemenKornerden atsaydi bari
Tot geri o kdr çok cekildi ki bide topu tutamadi gumlediPuahaha valla 2 2 olmuş 15 dakika önce istatistige baktım 4 sut çekmiş isabet yoktu bile