- 24,237
- 22,816
- 113
Bu forumda cidden diyorum çakallar çoğalmış dikkat edin kendinize bu forumda ozelden kimseye para vermeyin artıkGeldin mi aşkım nerdesin sen ya bu arada doğru tespit hahahahaha
Bu forumda cidden diyorum çakallar çoğalmış dikkat edin kendinize bu forumda ozelden kimseye para vermeyin artıkGeldin mi aşkım nerdesin sen ya bu arada doğru tespit hahahahaha
Noldu lan kime para verin yine hahahahaBu forumda cidden diyorum çakallar çoğalmış dikkat edin kendinize bu forumda ozelden kimseye para vermeyin artık
Kanka 500 mulayimden aldim rol acacaktim 300 biri istedi 1 saatte atarim diye atmadi pic erifNoldu lan kime para verin yine hahahaha
Erho pa ra alışverişi yasak zatenBu forumda cidden diyorum çakallar çoğalmış dikkat edin kendinize bu forumda ozelden kimseye para vermeyin artık
Ah be atma işteKanka 500 mulayimden aldim rol acacaktim 300 biri istedi 1 saatte atarim diye atmadi pic erif
saglam bırıne atınca sorun olmaz herkese ınanmamak gerekBu forumda cidden diyorum çakallar çoğalmış dikkat edin kendinize bu forumda ozelden kimseye para vermeyin artık
Kim oKanka 500 mulayimden aldim rol acacaktim 300 biri istedi 1 saatte atarim diye atmadi pic erif