- 23,779
- 7,511
- 113
5 18
Voleybol olunca siz oynamayın getirin en az 1k mamoste sizin yerinize oynar basket istiyorsanız mülayime aynı şekilde gidin futbolda bana gelin ama benden ekmek çıkmaz size hahahahahhaŞüphem kalmadı Murom bu voleybol iyiymiş 😂😂😂
Futbolda kendimden iyisini görmedim muroVoleybol olunca siz oynamayın getirin en az 1k mamoste sizin yerinize oynar basket istiyorsanız mülayime aynı şekilde gidin futbolda bana gelin ama benden ekmek çıkmaz size hahahahahha
Aynen kendini katana kadar güzel cumleydiVoleybol olunca siz oynamayın getirin en az 1k mamoste sizin yerinize oynar basket istiyorsanız mülayime aynı şekilde gidin futbolda bana gelin ama benden ekmek çıkmaz size hahahahahha
Tenis olunca kime gidelim dostum yazmamışsinVoleybol olunca siz oynamayın getirin en az 1k mamoste sizin yerinize oynar basket istiyorsanız mülayime aynı şekilde gidin futbolda bana gelin ama benden ekmek çıkmaz size hahahahahha
Oda mamosteTenis olunca kime gidelim dostum yazmamışsin
😂😂
İnce ayarı kaçırdın ama benden ekmek çıkmaz dedim sonda abiAynen kendini katana kadar güzel cumleydi![]()
Fark eder mi Osman babaEv 4 seri yaptı
Her yerde Mamoste, sloganımız bu 😄😄😄🙏🏻Oda mamoste
Sen çizgi film izle dur hele biFutbolda kendimden iyisini görmedim muro
Masa tenisinde de byswingera gidinHer yerde Mamoste, sloganımız bu 😄😄😄🙏🏻
Helee yaa😂Sen çizgi film izle dur hele bi
İzliyom tvde açıkSen çizgi film izle dur hele bi
Hangisi açıkİzliyom tvde açık
BleachHangisi açık