- 43,723
- 12,196
- 113
2 adimda kayboldun diger rollee kazandin simdi malesef seni almiyacam ama @Marley15 kazanmamis onu almayi dusunuyomHeeee heee
2 adimda kayboldun diger rollee kazandin simdi malesef seni almiyacam ama @Marley15 kazanmamis onu almayi dusunuyomHeeee heee
Olur olurrrönümüzdeki adım baya kritik
En sonuncusu en acısıydu 1.03 ten döndüSabah ne kayıplar oldu saçma sapan
Hee heee2 adimda kayboldun diger rollee kazandin simdi malesef seni almiyacam ama @Marley15 kazanmamis onu almayi dusunuyom
Mülayimle bizi sonra dahil edersin kardo çok düşünme 🤣2 adimda kayboldun diger rollee kazandin simdi malesef seni almiyacam ama @Marley15 kazanmamis onu almayi dusunuyom
Mulayimin rolu won olursa almiyacam seni adalet icin goz atiyom oraya 🤣Mülayimle bizi sonra dahil edersin kardo çok düşünme 🤣
Napsınn,,mecburr,aççç ,maymunlara muzz yetiştirmeye çalışıyorrMamoste bitmeyen rol yapmis herhal
@sinansrml63 doymaz ki dost puahaNapsınn,,mecburr,aççç ,maymunlara muzz yetiştirmeye çalışıyorr
Uyyyy@sinansrml63 doymaz ki dost puaha
Mülayim başarırsa onun hakkı da benim 🤣🤣Mulayimin rolu won olursa almiyacam seni adalet icin goz atiyom oraya 🤣
Ula senle cenk dunya muz yediniz bu gun yeter biz yiyek ugff@sinansrml63 doymaz ki dost puaha
Öyle görünüyorMamoste bitmeyen rol yapmis herhal
Hepsini kaybettim bu roldeki odulede talibim dost iznin olursaUla senle cenk dunya muz yediniz bu gun yeter biz yiyek ugff
Basarili olursa otomotikmen senin paran olur sen yine de hem burayi hem orayi birakma oraai won olursa burayi birak hggMülayim başarırsa onun hakkı da benim 🤣🤣
Sen kazan yeterki dost sinan 7 24 burda bekler seniÖyle görünüyor
Bir ara sızıp kaldım arada 1 saat vakit kaybı oldu
Dostlar kusuruma bakmayın
Laa tmm yeee,, ne takıldınUla senle cenk dunya muz yediniz bu gun yeter biz yiyek ugff
Malesef dm atanlar olmustu listeyi al ama yeter biz alalim artik deei bende adaletten sasmiyacam seni de mulayim dostumun konusuna yolcu edelim 🤣Hepsini kaybettim bu roldeki odulede talibim dost iznin olursa
Komutların için teşekkürler dost kaça kadar takipleyeyim onu da söyleBasarili olursa otomotikmen senin paran olur sen yine de hem burayi hem orayi birakma oraai won olursa burayi birak hgg