- 4,398
- 1,121
- 113
21-25 bitti
Bu per de Fenerbahceliyiz 2-2 olsunBurak Yılmaz olduk 😀
Ee ekran görüntüsü yokmu sendeModların verdiği cevap şu yanlışlıkla olmuş
Biri de okuyup yazmadan haksızsın demiş.
Bir kaç güne bu site yüzünden banlarlar beni
Ordan bişey bekleme 😁Reisler @sabri0235 Seçmeleri yaptımi bilgisi olan var mı
Sen hangi kayıp bonusunu isterken ekran görüntüsü aldın dost.Ee ekran görüntüsü yokmu sende
Roller kazandıktan sonra konuya gelip roll sahibine iltifat edip kırıtanlar var o ve çevresindekiler almıştır 😂😂Seçimler yapılmış evet kral
Hiçbirini almamda yanlış eklerlerse eğer alırım hemen yanlış eklediniz derim. Sende mi farketmedin yanlış eklendiğiniSen hangi kayıp bonusunu isterken ekran görüntüsü aldın dost.
Nasılsın reisSen hangi kayıp bonusunu isterken ekran görüntüsü aldın dost.
Şans kazancı daim olsun 👍 reis herkesin de ama adil olmak iyidir her ne olursa olsunRoller kazandıktan sonra konuya gelip roll sahibine iltifat edip kırıtanlar var o ve çevresindekiler almıştır 😂😂
Dost nakit bakiye eklendi kayıp bonusu ben mi anlatamıyorumHiçbirini almamda yanlış eklerlerse eğer alırım hemen yanlış eklediniz derim. Sende mi farketmedin yanlış eklendiğini
Leşşş gibiyim kardoNasılsın reis
2. Adım ne durumdaHiçbirini almamda yanlış eklerlerse eğer alırım hemen yanlış eklediniz derim. Sende mi farketmedin yanlış eklendiğini
Ne oldu kayıp bonusu kazancını mı ödemedi site dostumSen hangi kayıp bonusunu isterken ekran görüntüsü aldın dost.