- 5,639
- 3,400
- 113
Listecj olursun yeter😊😊🤣Takip etmedik
Listecj olursun yeter😊😊🤣Takip etmedik
Arkadaş kazandı ya boswer reis 👍 talihimiz bı yerden gelecekse emin ol bizi buluyor oYes be yes ama başini alacaz
Bol şanslarSon adım kasayı riske etmedim
Gelirse bitiriyoruz.
Bende etmedim ama şimdi birimiz listeci dağıtımcı oluruzTakip etmedik
He kim olursa digerini kayırsın anlastik miBende etmedim ama şimdi birimiz listeci dağıtımcı oluruz![]()
La yok ikimisinde bunu yapmayacani herkes bilir şimdi biri yanlis anlar ikimizde yoktukHe kim olursa digerini kayırsın anlastik mi
Alınma kanka görmemiştir sakinUla yanlış mı anlaşıldık acaba ? Kar amacı gütmeden tebrik ettik, bı tek bana emoji atılmadı
YaniLa yok ikimisinde bunu yapmayacani herkes bilir şimdi biri yanlis anlar ikimizde yoktuk
Ben attım dost sana kendini yalnız hissttemeUla yanlış mı anlaşıldık acaba ? Kar amacı gütmeden tebrik ettik, bı tek bana emoji atılmadı
Kardeşim sen daha yeni uyarilmadin miUla yanlış mı anlaşıldık acaba ? Kar amacı gütmeden tebrik ettik, bı tek bana emoji atılmadı
Eyvallah kankamBen attım dost sana kendini yalnız hisstteme
Adın çıkmış bir kereUla yanlış mı anlaşıldık acaba ? Kar amacı gütmeden tebrik ettik, bı tek bana emoji atılmadı
Bişey demedik ki la manyak zorla banlatacaksin beni 😂Kardeşim sen daha yeni uyarilmadin mi
İşte bak sonra sana sarınca benle ne husumetin var diyorsun oldu mu şimdi bu yazdığınAdın çıkmış bir kere
Dikkat et metin yönetime bildirmesinBişey demedik ki la manyak zorla banlatacaksin beni 😂
La ne yanisi şimdi biri yazacak konuda polemik yaratmayak üzerimize okları yönlendirmeek ekmegimizdeyiz biz sinanim
Siz hepiniz eşrek kekİşte bak sonra sana sarınca benle ne husumetin var diyorsun oldu mu şimdi bu yazdığın
Belki de sirf sana ok gelsin diye ikimizi mermilerin arasina atiyom sana kumpas kuruyom sonra kacacamLa ne yanisi şimdi biri yazacak konuda polemik yaratmayak üzerimize okları yönlendirmeek ekmegimizdeyiz biz donanım![]()
Tanıyan tanır bilen bilir bu alemde kimse bize kursunda sikamaz kumpasta kurmaya cesaret edemez bak kurtlar vadisi izleyip geldim ona göreBelki de sirf sana ok gelsin diye ikimizi mermilerin arasina atiyom sana kumpas kuruyom sonra kacacam